Lila metallfärgade loafers med tofs för män med brun bakgrund och Londons flagga
Lila loafers med tofsar i metall för män
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Lila loafers med tofsar i metall för män

947,00kr

Hållbar och elegant
Utformad för optimal komfort
Tillverkad med omsorg och precision
I originalfärg

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Vi presenterar våra metalliclila loafers med tofs för män, det perfekta valet för djärva, moderna män som vill lägga till en unik touch av stil till sin outfit. Dessa mockasiner är tillverkade med omsorg och känsla för detaljer och är utformade för att ge optimal komfort samtidigt som de är snygga och moderiktiga. Den lila metallicfärgen ger dessa loafers en sofistikerad och iögonfallande look.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Våra metalliclila loafers med tofs för män är ett djärvt och elegant val för män som gillar att sticka ut från mängden. Dessa loafers är omsorgsfullt tillverkade av högkvalitativa material och erbjuder exceptionell komfort samtidigt som de ger en sofistikerad touch till alla outfits. Oavsett om det är för en speciell kväll, ett formellt tillfälle eller bara för att lägga till en touch av stil till din vardagsoutfit, kommer dessa loafers säkert att vända huvuden.”

Lätt att sätta på och ta av

Våra mockasiner är lätta att ta på och av tack vare den snörningsfria designen Den klassiska tofsdesignen ger dessa loafers en touch av tidlös sofistikering, vilket gör dem mångsidiga och lämpliga för en mängd olika stilar och tillfällen. Oavsett om det gäller ett affärsmöte, en utekväll med vänner eller en avslappnad utflykt kommer de här loafers-skorna garanterat att väcka uppmärksamhet och komplimanger. Förutom att de är snygga är de också praktiska.
Lila metallfärgade loafers med tofs för män med brun bakgrund och Londons flagga

Det perfekta valet för moderna män

Herrloafers är det perfekta valet för djärva, moderna män som vill lägga till en touch av färg och stil i sin garderob. Den unika lila metallicfärgen är både iögonfallande och sofistikerad, vilket gör den till ett perfekt val för speciella tillfällen eller för att ge en touch av glamour till en avslappnad outfit. Den subtila metallic-finishen ger loafers en extra dimension och gör dem ännu mer iögonfallande och unika. Mokasinerna är tillverkade av högkvalitativa material och är slitstarka och tåliga, så att de håller sig i gott skick under lång tid.

Ytterligare information

Material

Säsong

,