Tvåfärgade loafers med vitt och svart fiskbensmönster och ljusbrunt läder samt dekorativa tofsar på fötterna av en man klädd i svarta kostymbyxor.
Loafers med tofs i fiskbensmönstrat syntetläder
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Loafers med tofs i fiskbensmönstrat syntetläder

947,00kr

Över 8 tillgängliga storlekar
Kompatibel med alla dina outfits
Utmärkt gångkomfort
Enkelt underhåll

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa loafers med tofs i fiskbensmönstrat syntetläder är en riktig modepärla. Skorna är designade med stor känsla för detaljer och har en magnifik tvåfärgad finish i vackert syntetiskt läder, vilket ger dem en unik och raffinerad stil. Mokassinernas klassiska, tidlösa design förstärks av moderna detaljer: fiskbensmönstret ger en touch av originalitet, medan tofsarna tillför sofistikerad elegans.  

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa loafers med tofs i syntetläder med fiskbensmönster är ett måste i herrgarderoben. Skorna är designade för att kombinera elegans och komfort och kommer att ge en raffinerad touch till alla dina outfits. Dessa omsorgsfullt tillverkade loafers är tillverkade av syntetiskt läder av hög kvalitet. Den fiskbensmönstrade ovandelen ger skorna en unik visuell dimension. Tack vare innersulan är dessa mockasiner bekväma redan från första skon, så du kan vara säker på optimal komfort.”

Ett originellt motiv för en unik design

Denna mockasin är ett riktigt mästerverk inom herrmode. Ovandelen har ett vackert fiskbensmönster som ger skorna en elegant look. Tofsarna på plösen i syntetläder ger skon en touch av originalitet och gör den perfekt för speciella tillfällen. Den platta klacken ger komfort hela dagen, medan den slitstarka gummisulan ger bra grepp på alla underlag.
Tvåfärgade loafers med vitt och svart fiskbensmönster och ljusbrunt läder samt dekorativa tofsar på fötterna av en man klädd i svarta kostymbyxor.

Fall för detta unika par

Dessa loafers med tofs i syntetläder med fiskbensmönster är ett måste i herrgarderoben. Skorna är designade för att kombinera elegans och komfort och kommer att ge en raffinerad touch till alla dina outfits. Dessa omsorgsfullt tillverkade loafers är tillverkade av syntetiskt läder av hög kvalitet. Den fiskbensmönstrade ovandelen ger skorna en unik visuell dimension. Tack vare innersulan är dessa mockasiner bekväma redan från första skon, så du kan vara säker på optimal komfort.

Ytterligare information

Material

,

Säsong

,