Loafers i läder med sicksackmönster och dekorativa tofsar i läder med ok i guldmetall, mörka spetsiga tår, på vit- och svartrutig botten.
Loafers med tofs i läder med vävt sicksackmönster
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Loafers med tofs i läder med vävt sicksackmönster

828,00kr

Utmärkt hälstabilitet
Kompatibel med alla dina outfits
Mer än 6 storlekar tillgängliga
Utmärkt gångkomfort

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa loafers med tofs i vävt läder med sicksackmönster är ett elegant val för män som gillar att kombinera komfort och stil. Dessa mockasiner är omsorgsfullt tillverkade av smidigt läder av hög kvalitet och har en raffinerad look. Det vävda sicksackmönstret ger skorna en unik och originell touch som skiljer dem från klassiska modeller. De kan bäras med stil till jeans eller chinos, eller till finare kläder vid speciella tillfällen.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa loafers med tofs i läder med vävt sicksackmönster är en riktig skatt för alla som älskar snygga och bekväma skor. De är tillverkade av läder av finaste kvalitet, vilket garanterar långvarig komfort. Det vävda sicksackmönstret ger dessa klassiska skor en unik touch och gör dem ännu mer attraktiva. De fina detaljerna ger en extra dimension av elegans som inte kommer att gå obemärkt förbi.”

En unik och innovativ design

Dessa mockasiner drar till sig uppmärksamhet med sin distinkta design, samtidigt som de erbjuder komfort och överlägsen kvalitet tack vare de avancerade material som används vid tillverkningen. Perfekta för att klä upp alla affärs- eller fritidskläder för alla dina dagliga utflykter. Med dessa vackra skor visar du din smak och förfining samtidigt som du känner dig bekväm hela dagen.
Loafers i läder med sicksackmönster och dekorativa tofsar i läder med ok i guldmetall, mörka spetsiga tår, på vit- och svartrutig botten.

Ett par oumbärliga mockasiner

Dessa loafers med tofs i läder med vävt sicksackmönster är den perfekta kompromissen mellan komfort och stil. Det distinkta vävda sicksackmönstret ger dessa klassiska skor en tidlös elegans. Lätt att matcha med olika outfits. Originalmönstret och den överlägsna kvaliteten gör dem till ett måste-ha-par som håller över tid och aldrig går obemärkt förbi när du bär dem.

Ytterligare information

Material

Säsong

,