Mocka loafers med dekorativa tofsar och en läder twist på sömmen, vid fötterna på en korsbent man klädd i svarta kostymbyxor med tunna vita ränder.
Loafers med tofs i mocka och twist i läder
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Loafers med tofs i mocka och twist i läder

1006,00kr

Bra stöd för fotleden
Kompatibel med alla dina outfits
Utmärkt komfort i yttersulan
Enkelt underhåll

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa tofsloafers i mocka med läderdetaljer är den perfekta blandningen av klass och komfort. Med sin toppmoderna finish är de en blandning av enkelhet och sofistikering. Ovandelen är tillverkad av lyxig, smidig mocka som anpassar sig perfekt efter foten för optimal passform. De berömda tofsarna på framsidan av skorna ger en klassisk touch, men den verkliga stjärnan är de distinkta lädertrådarna som kantar skorna.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Tassel loafers i mocka med läderdetaljer är perfekta skor för en avslappnad och elegant stil. De är tillverkade av högkvalitativa material och har utformats för att ge optimal komfort hela dagen. Ovandelen är tillverkad av mjuk, följsam mocka, som känns skön att ta på och ser till att dina fötter inte trycks ihop. Den övre delen av skorna har dekorativa tofsar.”

Slitstark och bekväm

Lädret ger loafers ett distinkt inslag i designen. Dessa loafers är perfekta som accessoar på en vanlig dag eller för att komplettera din professionella outfit. De är ett mångsidigt val som kombinerar precis rätt mått av elegans med innovativ design. Skorna är slitstarka, bekväma, moderiktiga och ger varje outfit en touch av edge. De kraftiga yttersulorna ger maximal hållbarhet och utmärkt grepp.
Mocka loafers med dekorativa tofsar och en läder twist på sömmen, vid fötterna på en korsbent man klädd i svarta kostymbyxor med tunna vita ränder.

Avslappnad och elegant stil

Tassel loafers i mocka med läderdetaljer är perfekta skor för en avslappnad och elegant stil. De är tillverkade av högkvalitativa material och har utformats för att ge optimal komfort hela dagen. Ovandelen är tillverkad av mjuk, följsam mocka, som känns skön att ta på och ser till att dina fötter inte trycks ihop. Den övre delen av skorna har dekorativa tofsar.

Ytterligare information

Säsong

,

Material

,