En brun loafer i ormskinn med ett band på ovansidan och dekorativa tofsar mot en vit bakgrund.
Loafers med tofs i ormeffektsläder
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Loafers med tofs i ormeffektsläder

887,00kr

Långvarig glans
Utmärkt komfort i yttersulan
Kompatibel med alla dina outfits
Enkelt underhåll

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa loafers med tofs i läder med ormskinnseffekt är den perfekta kombinationen av elegans och komfort. Skorna är tillverkade av smidigt läder av hög kvalitet och passar perfekt för alla tillfällen, från en dag på kontoret till en elegant utekväll. Dessa mockasiner har en sofistikerad design tack vare ormeffekten, som ger en touch av originalitet och modernitet. Fodret är mjukt och ger en skön komfort under fötterna.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa loafers med tofs i läder med ormeffekt är den perfekta accessoaren för att ge din garderob en touch av sofistikering och stil. De är tillverkade av högkvalitativt läder och har en djärv, trendig design som enkelt kompletterar alla outfits. Ormeffekten ger mockasinerna en subtilt elegant textur som ger dem en lyxig och elegant look. Den klassiska formen gör att de kan bäras utan strumpor under varma sommardagar.”

Material av hög kvalitet

Tofsarna på toppen av mockasinerna bidrar till modellens elegans. Denna dekorativa detalj visar din känsla för stil. Med en slitstark, halkfri gummisula och mjukt läderfoder för komfort hela dagen, kommer dessa mockasiner också att hålla dig bekväm och stabil, oavsett dina dagliga aktiviteter. Med sin eleganta, sofistikerade design kommer de snabbt att bli din favorit för alla tillfällen.
En brun loafer i ormskinn med ett band på ovansidan och dekorativa tofsar mot en vit bakgrund.

Tillför sofistikerad elegans till din garderob

Dessa loafers med tofs i läder med ormeffekt är den perfekta accessoaren för att ge din garderob en touch av sofistikering och stil. De är tillverkade av högkvalitativt läder och har en djärv, trendig design som enkelt kompletterar alla outfits. Ormeffekten ger mockasinerna en subtilt elegant textur som ger dem en lyxig och elegant look. Den klassiska formen gör att de kan bäras utan strumpor under varma sommardagar.

Ytterligare information

Material

,

Säsong

,