En loafer i rött krokodilskinn med dekorativ tofs och mörk spetsig tå mot en vit bakgrund.
Loafers med tofs i syntetiskt krokodilskinn
-10% Kod RDA10 till 01/05/2024

Loafers med tofs i syntetiskt krokodilskinn

769,00kr

Långvarig glans
Enkelt underhåll
Bra regntäthet
Utmärkt gångkomfort

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra loafers med tofs i syntetiskt krokodilskinn är ett måste för alla eleganta och sofistikerade män som vill ge sin look en touch av förfining. Dessa mockasiner är tillverkade av syntetläder och erbjuder exceptionell komfort, hållbarhet och kvalitet. Den eleganta designen accentueras av krokodilmönstret, som ger en extra dimension till detta unika plagg i herrgarderoben.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa loafers med tofs i krokodilmönstrat läder är ett par sofistikerade och eleganta skor, perfekta för moderna män som söker stil och komfort. Dessa loafers har tillverkats med största omsorg av läder av högsta kvalitet, som inte bara ger ett vackert utseende utan också är mycket slitstarkt. Dessa loafers ger dig den oklanderliga look du letar efter.”

Komfort hela dagen

En av de mest slående egenskaperna hos dessa loafers är deras unika krokodilmönster, som ger skon en extravagant och framstående detalj. Skorna är tillverkade av syntetiskt läder med en vacker krokodileffekt och är perfekta för speciella tillfällen eller för att ge en sofistikerad touch till alla outfits.  
En loafer i rött krokodilskinn med dekorativ tofs och mörk spetsig tå mot en vit bakgrund.

Material i toppklass

Dessa loafers med tofs är bekväma redan från första steget, tack vare den mjuka innersulan. När du bär dessa mockasiner kommer det att kännas som om du går på moln. Dessutom garanterar den halkfria yttersulan oklanderlig stabilitet i alla typer av terräng. Gå med stil, komfort och självförtroende.

Ytterligare information

Material

,

Säsong

,