Svarta loafers med tofsar i krokodilskinn på svart golv
Loafers med tofs och spetsigt huvud för män
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Loafers med tofs och spetsigt huvud för män

887,00kr

Långvarig glans
Kompatibel med alla dina outfits
Utmärkt komfort i yttersulan
Kan tas på utan knäppning

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra tofsförsedda loafers med spetsig tå för män är obestridligt eleganta och kombinerar klassisk och modern stil. De är designade med exceptionell känsla för detaljer och tillverkade av premiumläder för oöverträffad hållbarhet och komfort. Du kan vara säker på att varje steg du tar i dessa skor kommer att vara perfekt dämpade av den mjuka innersulan, som formar sig efter dina fötter.  

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Våra loafers med tofs och spetsig tå för män är ett viktigt val för alla stilfulla och sofistikerade herrgarderober. Dessa högkvalitativa loafers har utformats för att inte bara erbjuda tidlös stil, utan också den varaktiga komfort du förväntar dig av ett par loafers av exceptionell kvalitet.”

För daglig användning som fortfarande är stark och hållbar

Våra loafers med tofs och spetsig tå för män är ett elegant och sofistikerat val för alla män som vill lägga till en touch av tidlös stil i sin garderob. Dessa mockasiner är tillverkade av mjukt läder av hög kvalitet och erbjuder den komfort som behövs för vardagsbruk, samtidigt som de är starka och hållbara.  
Svarta loafers med tofsar i krokodilskinn på svart golv

designad för tidlös stil

Våra loafers med tofs och spetsig tå för män är ett viktigt val för alla stilfulla och sofistikerade herrgarderober. Dessa högkvalitativa loafers har utformats för att inte bara erbjuda tidlös stil, utan också den varaktiga komfort du förväntar dig av ett par loafers av exceptionell kvalitet.

Ytterligare information

Färg

Material

Säsong

Storlek

38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46