Tjocksulade guldfärgade loafers med tofs och träbotten för män
Svarta och guldfärgade derby loafers med tofs
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Svarta och guldfärgade derby loafers med tofs

887,00kr

Optimal komfort under hela dagen
Konstruerad för att hålla och stå emot
Hållbar och praktisk
Unik och hög kvalitet

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Vi presenterar våra svarta och guldfärgade derby-loafers med tofsar för män, den perfekta symbolen för elegans och stil. Dessa loafers är tillverkade med omsorg och känsla för detaljer och är utformade för att ge optimal komfort samtidigt som de ger en sofistikerad touch till alla outfits. Den tidlösa designen förstärks av tofsar i guld som ger en touch av lyx och exklusivitet.  

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa derby loafers för män är ett elegant och sofistikerat val för män som vill ha både komfort och stil. De är tillverkade av högkvalitativa material och är designade för att hålla länge och tåla vardagligt slitage. Den främsta egenskapen hos dessa mockasiner är deras tidlösa design med tofsar i guld, som ger en touch av lyx och förfining till alla outfits. Guldtofsarna ger skorna en subtil glans och en exklusiv finish, vilket gör dem till ett perfekt val för formella eller halvformella tillfällen.”

optimal komfort under hela dagen

Den tjocka sulan på dessa mockasiner ger optimal komfort hela dagen. Den absorberar stötar och ger extra stöd för fötterna, så att du kan gå med självförtroende och utan smärta. Syntetlädret är mjukt och flexibelt och anpassar sig perfekt efter fotens form och har god andningsförmåga så att fötterna hålls svala och torra.
Tjocksulade guldfärgade loafers med tofs och träbotten för män
Tjocksulade guldfärgade loafers med tofs och träbotten för män
27567-62f550.jpeg

Bekväm och hållbar

Dessa guldfärgade loafers med tofs är tillverkade med stor omsorg om detaljerna och är en perfekt blandning av komfort och sofistikering. De är designade för moderna män som vill ha både elegans och praktiska detaljer. Den tjocka sulan ger komfort hela dagen, så att du kan gå enkelt och självsäkert. Den är också stötdämpande och ger extra stöd åt dina fötter. Dessa mockasiner är tillverkade av högkvalitativa material och är slitstarka och tåliga.

Ytterligare information

Färg

Material

Säsong

,