Svarta loafers med guldband på ovansidan och en tofs hängande från undersidan
Tassel loafers i syntetläder med guldband för män
-10% Kod RDA10 till 01/05/2024

Tassel loafers i syntetläder med guldband för män

1065,00kr

Över 9 tillgängliga storlekar
Långvarig glans
Kan tas på utan knäppning
Utmärkt gångkomfort

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra loafers med tofs i syntetläder för män är det perfekta valet för män som vill ha en elegant men ändå avslappnad look. Dessa loafers är tillverkade av högkvalitativt syntetläder och ger en bekväm känsla och exceptionell hållbarhet. Den vackert utformade tofsen i läder ger en traditionell look.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Våra loafers med tofs för män är det perfekta paret för dig som föredrar en smart och avslappnad stil. Dessa mockasiner är tillverkade av syntetläder och erbjuder oöverträffad kvalitet för komfort hela dagen. Det syntetiska lädret är vackert bearbetat och ger en rik textur som ger ett elegant utseende.”

Designad för män som bryr sig om sitt utseende

Våra loafers med tofs för män är en elegant och sofistikerad modeaccessoar som ger en touch av klass till alla avslappnade outfits. Dessa mockasiner är designade för män som är måna om sitt utseende och har ett guldband som kompletterar den sobra, klassiska designen och ger en unik, framstående touch.
Svarta loafers med guldband på ovansidan och en tofs hängande från undersidan

Det perfekta valet för män som vill ha en elegant och sofistikerad look

Våra herrloafers med guldkantad tofs är det perfekta valet för män som vill ha en elegant och sofistikerad look. Den klassiska silhuetten på våra loafers accentueras av det skimrande guldbandet vid tofsen, vilket ger en subtil touch av gnistrande som gör dessa skor så tilltalande.  

Ytterligare information

Färg

Material

Säsong

,