Ett par bruna mockasiner med tofs och tjocka vita sulor på grå botten
Tassel loafers i syntetläder med vit sula för män
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Tassel loafers i syntetläder med vit sula för män

1006,00kr

Utmärkt gångkomfort
Kompatibel med alla dina outfits
Kan tas på utan knäppning
Lättviktssko

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra tofsloafers i syntetläder med vit sula för män är en högkvalitativ produkt med tidlös elegans. Denna mockasin är tillverkad av läder av högsta kvalitet, med exceptionell väderbeständighet och en slät, smidig textur vid beröring. Våra mockasiner är perfekta för klädda och eleganta tillfällen och är det perfekta komplementet till dina outfits.  

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Våra loafers med tofs i syntetläder för män är den perfekta accessoaren för att ge din look en touch av sofistikering och elegans. Denna mockasin är tillverkad av högkvalitativt syntetläder som ger en oslagbar känsla av komfort. Moccasinens klassiska silhuett accentueras av en minimalistisk design, medan den flätade tofsen ger en elegant touch.”

Den här skon är gjord för att hålla

Våra tassel loafers i syntetläder med vita sulor för män är ett elegant och sofistikerat val av skor som erbjuder en unik kombination av klassisk och modern stil. Skon är tillverkad av högkvalitativa material och är byggd för att hålla länge. Lädret som används för att tillverka skon är mjukt att ta på, slitstarkt och tåligt.
Ett par bruna mockasiner med tofs och tjocka vita sulor på grå botten
Bruna loafers med vita sulor som bärs av en man i svarta byxor

Ger en oöverträffad känsla av komfort

Våra loafers med tofs i syntetläder för män är den perfekta accessoaren för att ge din look en touch av sofistikering och elegans. Denna mockasin är tillverkad av högkvalitativt syntetläder som ger en oslagbar känsla av komfort. Moccasinens klassiska silhuett accentueras av en minimalistisk design, medan den flätade tofsen ger en elegant touch.

Ytterligare information

Material

Säsong

,