Klassiska tofsloafers med krokodileffekt för män med blå bakgrund
Tassel loafers med klassisk krokodileffekt för herrar
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Tassel loafers med klassisk krokodileffekt för herrar

899,00kr

En fyllig och autentisk konsistens
Klassisk krokodileffekt
Sofistikerad, elegant skor
Bekväm och hög kvalitet

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra klassiska loafers med tofs i krokodileffekt för män är det perfekta valet för eleganta, sofistikerade män. De är omsorgsfullt tillverkade i konstläder av hög kvalitet och känns lyxiga och bekväma från första stund. Den klassiska krokodileffekten ger loafers en extra touch av elegans.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“De klassiska loafers med tofsar i krokodileffekt för män är eleganta, sofistikerade skor som ger alla outfits en touch av tidlös stil. Dessa loafers är tillverkade i konstläder av hög kvalitet och erbjuder exceptionell komfort samtidigt som de är slitstarka och hållbara. Den klassiska krokodileffekten på loafersens ovandel ger en dimension av lyx och sofistikering, som omedelbart drar till sig uppmärksamhet och gör dessa skor till ett perfekt val för formella eller avslappnade tillfällen.”

En fyllig, autentisk konsistens!

Krokodilmönstret på våra mockasiner är fint utformat och skapar en rik, autentisk textur som sticker ut med elegans. Snörningen med en dekorativ tofs framtill ger dessa loafers en klassisk och tidlös look. De är lätta att ta på och av, vilket gör dem praktiska för vardagsbruk. Dessutom ger den dämpade innersulan extra stöd och optimal komfort hela dagen.
Klassiska tofsloafers med krokodileffekt för män med blå bakgrund
Klassiska tofsloafers med krokodileffekt för män med blå bakgrund

Eleganta, sofistikerade skor

De klassiska loafers med tofsar i krokodileffekt för män är eleganta, sofistikerade skor som ger alla outfits en touch av tidlös stil. Dessa loafers är tillverkade i konstläder av hög kvalitet och erbjuder exceptionell komfort samtidigt som de är slitstarka och hållbara. Den klassiska krokodileffekten på loafersens ovandel ger en dimension av lyx och sofistikering, som omedelbart drar till sig uppmärksamhet och gör dessa skor till ett perfekt val för formella eller avslappnade tillfällen.

Ytterligare information

Material

Säsong

,