Indiska mockasiner med snörning i bomullscanvas med ett färgglatt etniskt motiv
Indiska loafers i canvas
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Indiska loafers i canvas

591,00kr

Utmärkt stöd för foten
Bekväma skor
Ett originellt utseende

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra indiska canvasmockasiner är tillverkade av färgglad, etnisk bomull med repdetaljer runt sulan, tån och baktill. Dessa originella mockasiner i indisk stil är perfekta för en bohemisk look, med en modern touch tack vare snörningen.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Våra indianmockasiner i bomullscanvas är lätta och låter fötterna andas. Gummisulan hjälper till att stärka skon och skydda fötterna, och snörningen ger bra stöd. Våra indiska canvas-mockasiner är designade för att ge en behaglig och långvarig upplevelse.”

Detaljer som ger stil

Designen på våra indiska canvasmockasiner är inspirerad av olika traditioner och kulturer, med färgglada mönster och ett lapptäcke av material som ger dem en autentisk look. De klara färgerna och de omsorgsfulla detaljerna gör mockasinerna till ett perfekt val för dig som vill ge din garderob en unik stilkänsla.
Indiska mockasiner med snörning i bomullscanvas med ett färgglatt etniskt motiv

Vi bär dem varje dag

Våra Indian loafers i canvas är perfekta för sommaren och mellansäsongen tack vare det lätta tyget. Du kan bära dem varje dag, för alla tillfällen och till en mängd olika outfits. Vi älskar dem till klänningar, kjolar, shorts, jeans eller canvasbyxor i chino-stil för en originell avslutning på outfiten.

Ytterligare information

Säsong

, , ,

Material