Indiska mockasiner i svart mocka och canvas med etniska motiv
Indiska mockasiner med etniska motiv
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Indiska mockasiner med etniska motiv

828,00kr

En flexibel sula
Utmärkt stöd för foten
Bra gångkomfort
Ett originellt utseende

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra indiska mockasiner med etniska motiv är tillverkade av PU som vackert imiterar mocka med bitar av färgstarkt mönstrad bomullscanvas. Våra indiska mockasiner är inspirerade av de amerikanska indianernas traditionella skor, men är moderna och ger dig en originell look och hög komfort.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“De etniska motiven på våra mockasiner är inspirerade av olika kulturer och ger din outfit en touch av originalitet. De kan enkelt kombineras med en mängd olika looks, inklusive jeans, chinos och till och med shorts och alla typer av toppar. Dessa mockasiner ger dig en trendig, bohemisk look.”

Kvalitet

Dessa mockasiner är tillverkade av högkvalitativa material och är utformade för att hålla länge samtidigt som de ger optimal komfort vid varje steg. PU-materialet som används för att tillverka dessa mockasiner är känt för sin hållbarhet och motståndskraft mot externa element som vatten och damm.
Indiska mockasiner i svart mocka och canvas med etniska motiv

Komfort

Yttersulorna på våra indiska mockasiner är gjorda av halkfritt gummi, som är tillräckligt tjockt men ändå tillräckligt flexibelt för att hålla dina fötter bekväma när du går. Om du letar efter bekväma, originella skor som du kan bära under alla omständigheter är dessa indiska mockasiner med sina etniska motiv något för dig.

Ytterligare information

Material

Säsong

, , ,