mörkblå lädermockasin med tofs på toppen mot en vit bakgrund
Loafers i syntetläder med fransar och rosett
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Loafers i syntetläder med fransar och rosett

651,00kr

Halkfria sulor
Mjuka skor
Sköna loafers

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa damloafers i syntetläder med fransar och rosett är ett måste för alla garderober. Skorna är tillverkade av kvalitetsläder och har en mjuk, slitstark yta som passar perfekt för dina fötter. Den tidlösa designen på dessa mockasiner förstärks av den vackra fransen på framfoten, vilket ger varje steg en originell touch.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa damloafers i syntetläder med fransar och rosett är ett måste för din garderob. Med sin eleganta och tidlösa design kan skorna bäras till en mängd olika outfits för att skapa en chic och avslappnad look. De är tillverkade i syntetläder av hög kvalitet och är inte bara slitstarka utan också bekväma tack vare den dämpade innersulan. Fransarna på framsidan ger dem en distinkt touch av elegans samtidigt som de ger dem en liten bohemisk känsla.”

En ren design

Designen är elegant med rena, moderna linjer, men också utsmyckad med traditionella detaljer som klassiska fransar på framsidan. Skorna är fodrade med ett tyg som andas och gör att fötterna kan andas under varma sommardagar. Tack vare den fina rosetten ger dessa mockasiner en extra feminin touch till alla outfits.
grå mockasin i läder som bärs av en kvinna
mörkblå lädermockasin med tofs på toppen mot en vit bakgrund
svart läderloafer med fransar
mockasin i blått läder som bärs av en kvinna

Stabilitet under rörelse

Perfekt knutna rosetter ger skorna karaktär och sofistikerad elegans. Den flexibla sulan ger extra komfort samtidigt som den garanterar säkerhet och stabilitet när du är ute och rör på dig. Dessa mockasiner passar perfekt till allt från shorts till långa kjolar. Du kan också välja en mer professionell look med en perfekt matchande jacka till detta praktiska men eleganta par skor.

Ytterligare information

Storlek

35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44

Material

Säsong

,