Mocassin style ballerine plate avec boucle sur le dessus
Mary Jane ballerina med leopardmönstrat spänne
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Mary Jane ballerina med leopardmönstrat spänne

408,90kr

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra eleganta och tidlösa ballerina-mockasiner med spänne är ett måste. De finns i leopard och svart och ger elegans till alla situationer. Storlek 35-40 för den moderna kvinnan.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Välj komfort och elegans för en hektisk dag med våra ballerina-mockasiner med spänne. De är perfekta för att gå eller stå utan att kompromissa med stilen och formar sig perfekt efter dina fötter

De lätta och flexibla ballerinaskorna är dina vardagliga följeslagare som du kan bära från morgon till kväll. Säg adjö till trötthet och må bra med de dämpande innersulorna.

Säker stil med ett elegant spänne

Bevisa din oklanderliga smak med en touch av djärvhet. Våra Ballerina loafers kännetecknas av ett elegant spänne som drar blickarna till sig. Oavsett om du väljer ett djärvt leopardmönster eller enfärgat svart kommer dessa skor omedelbart att lyfta din look. Dessa skor passar utmärkt för en mängd olika tillfällen och passar bra ihop med kostymbyxor eller jeans för en elegant och kontrollerad look.

Mocassin style ballerine plate avec boucle sur le dessus
Mocassin style ballerine plate avec boucle sur le dessus
Mocassin style ballerine plate avec boucle sur le dessus
Mocassin style ballerine plate avec boucle sur le dessus

Säsongsbetonat urval för dig

De här mockasinerna är inte bara skor, utan ett modernt val för den dynamiska och trendiga kvinnan. De är designade för övergångssäsongen och erbjuder den perfekta balansen mellan skydd och friskhet tack vare sin design, som utformades med klimatförändringar i åtanke

Deras mångsidighet gör dem till en viktig del av garderoben som kan bäras från de första vårdagarna till de ljumma höstkvällarna. Med ett utbud av storlekar från 35 till 40 kommer varje kvinna att hitta rätt.

Ytterligare information

Säsong

,