Loafers Lack

Utforska vår kollektion av lackskor för att förändra din stil och ge din look en elegant, sofistikerad touch. Vi erbjuder ett brett utbud av mockasiner i lack för dam och herr i olika färger och former som du kan bära vid alla tillfällen.

Show Filters

Varför bära loafers i lack?

Lackade loafers ger dig en elegant look med sin blanka yta. Lackloafers bärs ofta till en kostym eller en mycket elegant outfit och har en elegant konnotation. Faktum är att du kan bära lackade loafers till en mer formell tillställning, eller för att ge dig själv en dandy- eller modern kvinnoutseende. Du kan bära lackloafers till en anställningsintervju för att se bra ut och ge dig själv en bra image, eller till jobbet på daglig basis. Nu är mockasinerna tillbaka på modehimlen och är inte längre de gammalmodiga skor vi tror att de är, utan de nya trendiga älsklingarna. Som alla loafers är loafers i lack bekväma, vilket gör dem till det perfekta valet om du vill känna dig välklädd i dina skor. Förutom att de är bekväma är de lätta att ta på och håller fötterna på plats så att du lätt kan gå. Elegantare än sneakers, mindre smärtsamma än klackskor och snyggare än derbies eller richelieus - loafers är skorna du ska välja, och ännu mer så om de är patenterade. Du kan bära dem till allt och under alla omständigheter, och det är verkligen en av våra favoritanledningar till att välja loafers i lack.

Hur bär jag loafers i lack?

Lackloafers bärs vanligtvis till en kostym för att fullända en chic look, men de kan bäras på många andra sätt. Om du inte bär en hel kostym, utan bara ett par byxor med pinnar och en polotröja, en liten skjorta eller en tröja med V-ringning, räcker det med lackade loafers för att förstärka din stil. Bär dina lackloafers till jeans för att bryta av den överdrivet avslappnade sidan av outfiten och ge en touch av chic till denna avslappnade look. Bär dem med ett par canvasbyxor, någonstans mellan jeans och chino, för en elegant look som inte är för formell. För kvinnor finns det en mängd olika möjligheter. Bär loafers i lack till baggybyxor, till en jumpsuit, till strumpbyxor och eleganta shorts eller en kort kjol, eller till en skjorta och kavaj för en chic look. På bara ben, med knästrumpor och en klänning, skjortklänning eller kjol, ger patentloafers en gnistrande touch. Kort sagt, lackloafers är inte bara för män och bröllop, eller för kontoret med en kostym, de kan bäras med vad som helst och vid alla tillfällen.

Ett brett urval av loafers i lack

Vår kollektion av loafers i lack erbjuder ett brett urval av stilar i olika former och färger, och du kan också välja mellan loafers i lack för damer och loafers i lack för herrar. Du hittar mockasiner med runda tår och mockasiner med mer spetsiga tår för en mer elegant och sofistikerad look. Vissa av våra modeller har detaljer som gör dem originella, t.ex. spännen, tofsar eller små tryck för en unik stil. Alla våra mockasiner i patent har en liten klack som gör det behagligare att gå genom att höja bakdelen av foten, så att fotvalvets naturliga form respekteras och kroppsvikten fördelas bättre när du går. I vår kollektion av mockasiner i lack hittar du mockasiner i olika färger, så att du kan ha maximalt roligt med dessa accessoarer som är den perfekta pricken över i:et för alla outfits. Vissa av våra modeller finns också i olika färger för ännu mer skoj.

Kvaliteten på våra mockasiner

De flesta av våra lackmockasiner är tillverkade av läder, och vi har valt ut läder av högsta kvalitet för att kunna erbjuda dig produkter som håller över tid. Läder har många fördelar, särskilt för skor, eftersom det förhindrar utvecklingen av svampinfektioner och vårdar och skyddar dina fötter. Läder är också ett material som kan hålla dig varm samtidigt som huden kan andas, så du kan bära läderskor under alla årstider utan att oroa dig för att vara för varm eller för kall. Även om läder är ganska stelt i början är det ett smidigt material som utvecklas med tiden, slappnar av och anpassar sig till dina fötter och hur du går för att göra dem mycket bekväma. Ytbehandlingen har noggrant lackerats för att förhindra sprickbildning och för att tåla daglig användning. Våra modeller i syntetmaterial håller också vad de lovar i fråga om kvalitet, hållbarhet och robusthet som kommer att stå sig över tid. Upptäck vår kollektion av lackmockasiner nu och klä hela familjen i skor med våra många modeller. Skäm bort dig själv, de är en garderobsklassiker.