Handske för rengöring av läderskor
Handske för rengöring av läderskor
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Handske för rengöring av läderskor

236,00kr

Denna handske för rengöring av läderskor är ett oumbärligt och mycket praktiskt tillbehör för att hålla dina läderloafers blanka och som nya under lång tid framöver. Handsken är tillverkad av mikrofiber och har en mjuk yta som skonar dina skor och rengör dem noggrant utan att skada dem. Rengöringshandskens kompakta design gör att du kan ta den med dig vart du än går.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Denna produkt är utformad för effektiv rengöring och underhåll av alla typer av läderskor, från stövlar till klädskor och gympaskor. Rengöringshandsken är skonsam och icke-slipande, vilket innebär att den inte reparerar läderytan. Vår rengöringshandske är också perfekt för dina väskor och är det tillbehör du har saknat för att hålla dina läderskor skinande rena.”

Lätt att använda

Mycket enkelt att använda: dra den helt enkelt över handen och gnugga försiktigt ytan på dina läderskor för att avlägsna smuts, damm och fläckar. Du kan använda en speciell läderkräm, polish eller skokräm och applicera den försiktigt med den här handsken. Tack vare den praktiska, ergonomiska designen är det bekvämt att hålla i och gör det enkelt att applicera vårdprodukter exakt.
Handske för rengöring av läderskor

Rengöringsmedel för alla typer av läder

Denna produkt är utformad för effektiv rengöring och underhåll av alla typer av läderskor, från stövlar till klädskor och gympaskor. Rengöringshandsken är skonsam och icke-slipande, vilket innebär att den inte reparerar läderytan. Vår rengöringshandske är också perfekt för dina väskor och är det tillbehör du har saknat för att hålla dina läderskor skinande rena.

Ytterligare information

Färg