Rengöringsborste för mockaskor
Rengöringsborste för mockaskor
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Rengöringsborste för mockaskor

114,90kr

Denna rengöringsborste för mockaskor är ett viktigt verktyg för att hålla dina spaltläderskor rena, speciellt utformad för att rengöra de ömtåliga mockafibrerna utan att skada dem. Det är enkelt att hålla dina mocka loafers snygga i många år framöver.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Borsten är tillverkad av högkvalitativa material och är utformad för att effektivt ta bort smuts, damm och envisa fläckar från dina favoritmockaskor. Borsten har en träbas som är lätt att hålla i och gummiborstar som är utformade för att ta bort den tuffaste smutsen och rengör mocka grundligt.

För skor som alltid är rena

För äkta mocka, dvs. krustläder eller syntetisk mocka, kommer denna borste att hålla ytan på dina skor ren. Mocka och mocka får lätt fläckar och dessa material tål inte vatten, så med den här borsten kan du hålla skorna som nya under lång tid.

0-5657de.jpeg
Rengöringsborste för mockaskor
0-eba4ce.jpeg
23630-665830.jpeg

För daglig användning

Förutom att effektivt rengöra dina mockaskor kan denna borste också användas för att återställa deras ursprungliga utseende. Genom att regelbundet borsta dina mockaskor med denna borste kan du förhindra uppkomsten av oönskade fläckar och märken, samtidigt som du håller dem fräscha och nya.

Ytterligare information

Material