Korg

-10% RABATT NU MED KOD RDM10

Hur man bär loafers för män ?

Moccasin är en vacker sko som de flesta män älskar. Den här skomodellen är bekväm och mångsidig på samma gång och är ett måste i herrgarderoben, särskilt när det varma vädret kommer. Med sin distinkta look är de ett utmärkt sätt att skapa en avslappnad-chic sommarlook.

Även om skorna är ganska platta har de en liten klack. De sitter nedanför ankeln, har inga snören och är stängda. De är lätta att ta på och av. För bekvämlighetens skull föredrar män ofta att bära en moccasin utan strumpor. Lädret som de är tillverkade av andas mycket bra. Män väljer dem för deras komfort och praktiska egenskaper. De är en symbol för närvaro och elegans och kan bäras i en mängd olika stilar.

Bland de många modellerna av herrmockasiner är det lätt att känna igen mockasinen på grund av dess självsäkra stil. Det finns många variationer i familjen loafer för män. Du kan enkelt välja olika stilar för att variera din look. Du kan kombinera dem med olika outfits för alla tillfällen. Det finns många sätt att se snygg ut i en loafer. Här hittar du inspiration till hur du bär dina mockasiner med stil.

Olika sätt att bära loafers för män

För att sätta ihop den perfekta outfiten bör du välja dina skor lika noggrant som du väljer dina kläder. Vilka loafers du ska bära beror på tillfället och dina aktiviteter. Dessutom erbjuder det stora urvalet av loafers massor av möjligheter att ha kul med mode.

Formell stil

Loafers passar perfekt till formell klädsel. Allt du behöver göra är att anpassa dig till situationen. De flesta män väljer enkla modeller. De uppskattas för att de är sobra och stilrena. Läderloafers för män fungerar bra för en helt formell look.

För att hålla din outfit formell kan du bära strumpor till din favoritsko. Till kostymer brukar man ha strumpor för att ge intryck av stringens.

För att undvika falska toner, ta på dig dina läderloafers med en mörk kostym och matchande strumpor. Om du är tillräckligt modig och självsäker kan du prova texturerade strumpor till dina loafers. För en färgstark touch, välj ett par i mörk färg med kontrasterande strumpor.

Preppy-stil

Även om preppy-stilen är mer sportig nuförtiden är den fortfarande elegant. För att kunna bära den utan att misslyckas måste du vara väldigt självsäker. Låt dig inte påverkas av dagens mode – du kan återuppfinna den här stilen. Du kan skapa din preppy look med en enkel jacka i rött, grönt, marinblått eller flaskgrönt. Välj en som är tillverkad av ett lätt tyg utan krusiduller. Matcha med beige eller khakifärgade chino-byxor eller en varmare färg: tegelröd, himmelsblå… Välj en enkel randig oxfordskjorta i enfärgat eller pastell… En rundhalsad jumper är också mycket elegant.

För att komplettera din look kan du välja mellan en flashig fluga eller en traditionell randig slips. Den senare är en viktig del av preppy-stilen, medan flugan bryter upp den alltför formella aspekten av din outfit. Välj loafers för män med bitar.

Avslappnad stil

Loafers passar bra till en avslappnad stil. Du kan välja denna stil till vilken modell som helst. Välj dem efter vilken look du är ute efter. För en avslappnad look med en sportig touch är drivers eller mockasiner med nitar perfekta.

För patinan väljer du din favoritfärg: mörkbrun, ljusbrun, vinröd, blå… Svarta loafers rekommenderas inte för den här stilen. Det är för formellt för en avslappnad look. Loafers finns i en mängd olika material och färger. För en livlig touch, välj de färgade versionerna både sommar och vinter. För att hitta den bästa looken, prova olika kombinationer av färger och texturer. En djärv look behöver kontrast mot en monokrom outfit. Välj en nyans som kompletterar din outfit för ett stänk av färg.

Bär din favoritloafer till en khaki chino eller jeans i rå denim. Om du är en sartorialist kan du visa upp dina anklar lite utan strumpor. Du kan också bära osynliga strumpor eller strumpor i en neutral färg. Om du är vågad kan du visa benen genom att bära ett par snygga shorts på sommaren. Bär en kortärmad skjorta eller polo.

Casual chic

Casual chic har varit väldigt inne de senaste åren. Det är lätt att anamma detta koncept med en loafer. Denna sko ger din outfit en exceptionell touch. För att förstärka din casual look, blanda formella och mindre formella plagg. Var försiktig eftersom det inte är någon större skillnad mellan chic och casual. Använd tillfället för att hjälpa dig att se smart ut utan att överdriva. Se till att din outfit varken är för avslappnad eller för sofistikerad.

Bär jeans eller chinos med dina penny loafers eller loafers med tofsar. Till överdelen väljer du en polotröja, en klassisk skjorta eller en kavaj. Oavsett vilken typ av loafers du väljer till dina jeans kan det ge din look en sportig-chic stil.

Det är bäst att vara mer avslappnad, dvs. utan slips. Du kan knäppa upp skjortan en aning. Välj mellan mocka, läder, driver, sammet och bit loafers… Ljusbruna, marinblå och ljusgrå loafers är också väldigt snygga till en casual chic look.

För en avslappnad stil

Genom att byta loafermodell kan du gå från en sportig look till en mer avslappnad. De kan bäras till en avslappnad outfit med jeans och en polotröja eller t-shirt.

På sommaren och våren är loafers ett bra alternativ till sandaler och sneakers. Mjuka och lätta loafers i mocka rekommenderas varmt.

Packa ner ett par mockasiner i resväskan till semestern. De är mycket bekväma och kan användas för långa promenader: museibesök, stadspromenader, restauranger… Det här är modellen du ska välja för en avslappnad stil under dagen och även på kvällen. Bär den med en lätt jumper, en sjömanskostym, linnebyxor, vita jeans..

För en trendig stil

I samma kategori som sneakers, stövlar och richelieu är loafers för män perfekta för alla tillfällen. För en trendig look är ett par loafers i läder eller lack perfekt för att sätta pricken över i:et på en kostym. En svart eller brun mockasin ger din outfit en touch av elegans.

På sommaren är modeller i sammet, canvas eller mjukt läder perfekta. Kombinera dem med skinny jeans, en polotröja eller ljusa byxor. För att hålla värmen i minusgrader är tjocka loafers i läder eller mocka ett utmärkt val. Du kommer att se bra ut med en kappa och tjocka jeans.

I en smart outfit

När du vill klä upp dig för en speciell händelse, som ett dop, bröllop eller annat tillfälle, klä upp din kostym med ett par herrbröllopsloafers, till exempel. De hjälper dig att hålla dig till klädkoden. När du bär din blå kostym, var elegant och platt på samma gång med herrmockasiner på en fest eller ett bröllop. Denna perfekta kombination garanterar komfort och lätthet, och gör dig bekväm när du dansar. Versionen med tofsar drar blickarna till dig.

Mockasinen passar också bra till en chic och avslappnad outfit som den du bär på jobbet. Bär dem med en fin skjorta och chinosbyxor.

Herrloafers i slätt läder är perfekta för dressade outfits. När det gäller färg, välj mörka nyanser som brunt och svart

Om du vill ha en elegant men bekväm look ska du välja loafers i lackat läder eller brun mocka eller loafers med tofsar. De eleganta linjerna hos herrloafers ger en sofistikerad touch till dina arbetsoutfits. Till jeans, kostymbyxor eller chino kan du låta fantasin flöda. Bär en randig skjorta eller enfärgad T-shirt (ibland med en kavaj över) som överdel.

Nu har du några idéer om hur du kan bära mockasiner. Vilket par du väljer kommer att variera beroende på dina aktiviteter och omständigheter. För att vara säker på att du inte gör en faux pas, ta en ordentlig titt på de olika loafer-stilarna. Tveka inte att välja mockasiner för att förstärka din stil. Besök din favoritbutik på nätet för att hitta rätt par.

Dra nytta av en omedelbar rabatt på 10% !

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på din nästa beställning. Missa inte detta!

0