Korg

-15% RABATT NU MED KODEN DCSL10

När ska man bära mockasiner?

Loafers är både bekväma och eleganta och kan bäras vid en mängd olika tillfällen. Är du ute efter en avslappnad eller formell stil? Loafers är en mångsidig accessoar för både män och kvinnor. Mockasiner finns i en rad olika stilar och färger och passar för alla ändamål. Oavsett om det är en mockasin i läder eller mocka kan du räkna med att denna accessoar kompletterar din outfit. Dessutom finns det stilar och modeller som passar din fotform.

Mockasiner för 1930-talets mode

Ett par mockasiner dök upp för första gången på 1930-talet. Dessa skor hjälpte till att särskilja den tidens studenter. Den berömda läderskon introducerades med uniformerna och mockasinerna var en viktig del av studenternas garderober på den tiden. Från 1930-talet till idag har dessa skor stått emot tidens tand, men de har inte åldrats en dag. Faktum är att moccasin fortfarande spelar en viktig roll för att förbättra en mängd olika outfits. Oavsett om det gäller män eller kvinnor är mockasinen fortfarande det självklara valet.

Mokasiner spelar fortfarande en viktig roll i modevärlden. Med sin avslappnade look och tidlösa stil är mockasiner perfekta för män och kvinnor som vill hänga med i de senaste trenderna. Dessutom är mockasiner inte rädda för att utmana trenden. Vill du hitta ett par skor som passar dina fötter? Loafers kan anpassas till alla årstider. Regn eller solsken, mockasiner är ett måste för fashionistas.

Hur bär kvinnor mockasiner?

Precis som män kan kvinnor bära mockasiner. Det finns många sätt att bära loafers för kvinnor för att hålla jämna steg med trenden.

Vilka byxor ska jag ha till loafers?

Loafers kommer i allmänhet från herrtrenden. Så det är möjligt för kvinnor att bära loafers med byxor. Vill du ha en feminin look på dina loafers? Då ska du ha byxor med en 7/8-delad skärning. Det är den bästa längden för att visa upp dina loafers. Längden på dina byxor är lämplig för att avslöja dina anklar och dina klackar. Du kan välja mellan skräddarsydda byxor, boyfriend-jeans eller slim-fit-byxor. Var och en av dessa skärningar är ett riktigt stiluttalande och gör det möjligt för dig att hitta rätt längd.

Om du vill få ut det mesta av dina loafers på vintern är allt du behöver göra att välja byxor. Boyfriend-jeans gör att du kan rulla upp anklarna och förbättra utseendet på dina fötter. Allt du behöver göra är att komplettera din outfit med en snygg oversized kappa eller en cardigan under. Loafers kan bäras på detta sätt under vintersäsongen. Vill du ge din outfit lite karaktär? Bär då en väska i samma färg som din mockasin och en liten hatt. Du kommer garanterat att skapa en vintage-look med din mockasin.

Bär loafers till en klänning eller kjol

Vi håller fast vid loafertrenden för kvinnor. Du kan bära mockasiner till en kjol eller en liten klänning. Loafers är en tidlös modetrend som gör det enkelt att välja din outfit. Behöver du en outfit? Loafers är gjorda för att passa dina fötter.

Loafers är ett utmärkt val när du vill bära något enkelt och lätt. Oavsett om du bär en klänning och en lång eller kort kjol kan mockasiner anpassas till vilken outfit som helst. En feminin outfit med en loafer i läder kommer garanterat att falla dig i smaken. Om du vill ge din outfit lite karaktär är det bra att bära mockasiner med mönster eller färger. Du kan bära en T-shirt och en kavaj för att ge din look en annan kant.

Bär loafers för varje stil

Vill du liva upp din outfit? Behöver du en bekväm accessoar? Moccasins bör vara en del av din garderob.

Loafers för sommaren

Loafers är en av årets vår- och sommartrender. Men hur bär man mockasiner den här säsongen? Som vi alla vet är skor en viktig del av varje outfit. För sommaren kan du välja mellan loafers med snörning, höga, kardborre, låga eller slip-on. Du kan gå till en specialbutik för att köpa mockasiner som passar din outfit och din smak.

Ett par mockasiner ger dig en snygg look till vardags. De är lätta att ta på och flexibla och passar perfekt som fritidskläder i sommarvärmen. Morotsbyxor och ankellånga kjolar passar perfekt till mockasiner. Många letar efter mockasiner i form av mules för att komplettera sin vår- och sommaroutfit.

Möta vintern med mockasiner

Hur kan du bära mockasiner och undvika kylan på vintern? Det är en fråga som många kvinnor ställer sig. För att möta vinterkylan behöver du rätt par skor. Mokasiner är i allmänhet tillverkade av mocka, läder eller bomullscanvas. Dessa material säkerställer att mockasinerna är av oklanderlig kvalitet. På vintern bör du bära enfärgade mockasiner av läder.

Vill du behålla stilen under vintern? Då kan du sublimera din outfit med en lång stickad klänning, en aviatorjacka och platåloafers. Du kan också välja mellan en polotröja och en oversized kavajjacka för en chic vinterlook. När det gäller mockasiner ska du våga bära en kombination av äkta läder. Denna modell av mockasin gör att du kan stå upp mot vinterkylan. Å andra sidan kan du bära ett par skor med höga strumpor för att undvika kyla.

När ska man bära mockasiner?

Kvinnor har lyckats göra mockasiner till tidlösa, ikoniska skor för alla situationer. Kvinnor bär alltid mockasiner för varje tillfälle. Du behöver bara välja rätt outfit för att matcha stilen.

Bär loafers på en konsert

Är du ett rockfan? Vill du ha rätt outfit för evenemanget? Då är loafers precis vad du letar efter. I svart läder eller mocka ger loafern en unik touch till din outfit. Tillsammans med en svart blus eller T-shirt kommer loafern att hålla dig rockig ända ner till tårna. Om du inte gillar att bära kjol kan du bära svarta läderbyxor.

Till kjol ska du ha täckande strumpbyxor så att du kan njuta av dina mockasiner utan att vara provocerande. Glöm inte smycken för att fullända din look. Halsband, armband, örhängen och ringar ska matcha den stil du är ute efter.

Loafers för att gå ut med vänner

Att hitta den perfekta outfiten är fortfarande en riktig huvudvärk för kvinnor. Men loafers gör uppgiften att hitta den perfekta outfiten mycket enklare. Loafers är en mångsidig accessoar som ger en avslappnad stil för en dejt med vänner eller familj. Loafers är effektiva för att ge din outfit lite dynamik och sätter inga kreativa gränser.

Du kan bära loafers med skinny jeans eller shorts och en T-shirt. Du kommer garanterat att njuta av en bekväm look på din dejt med vännerna. Glöm inte den lilla jeansjackan och väskan för att göra looken komplett.

Bär en loafer till en intervju

Om du fortfarande undrar vad du ska ha på dig till en intervju kan du lita på dina loafers. Även om loafern är en av de mest klassiska accessoarerna just nu, är den fortfarande praktisk och ger en chic look. Ska du på en anställningsintervju? Bär mockasiner till en byxdress eller kashmiröverdel. Resultatet blir en look som är helt rätt för tillfället. Men du kan också våga bära en tryckt minikjol och kavajjacka till en intervju.

Gå ut på helgen

Om du letar efter ett plagg som är lätt att ta på och som kan anpassas till din outfit kan du välja mockasinen. Para ihop dem med ett par jeans med hög midja och en topp, så har du en citylook. Mum jeans är ett annat trendigt klädesplagg. Bär helt enkelt din mockasin med mom jeans och en långärmad topp.

Mockasiner är en bra accessoar för en city-weekendlook. Vill du gå bortom den maskulina koden och satsa på en feminin look med dina loafers? Allt du behöver göra är att bära mockasiner med en minikjol och en jacka.

Bär loafers på en romantisk dejt

Planerar du en dejt med din älskling? Vill du ha en snygg, avslappnad outfit? Bär en vacker blommig klänning med dina loafers. Moccasin är ett bra sätt att visa upp din romantiska stil och är alltid trendigt när det gäller accessoarer. Med blommiga motiv kan du framhäva färgen på din mockasin. Dessutom kan du skapa en lyckad outfit när du kombinerar rätt accessoarer. Om du gillar att bära kombinationer, fungerar de i svart och med blommotiv bra med en loafer i samma färg.

Bär loafers för att shoppa

Även om mockasiner är gjorda av läder eller mocka, erbjuder denna typ av sko oöverträffad komfort. Bortsett från charmen är detta par skor mycket uppskattade för sin flexibilitet och smidighet. Vill du inte trötta ut fötterna när du är på språng? Lädermockasinen är den perfekta lösningen för att undvika fuktproblem. Dessutom behåller du den eleganta looken med den komfort som din mockasin erbjuder.