Korg

-10% RABATT NU MED KOD SPG10

Topp 5 loafers för 2023

Lätta, eleganta och mångsidiga loafers är ett måste i varje garderob. Dessa skor passar till en mängd olika stilar och hjälper dig att kombinera elegans och komfort.

Hur man väljer loafers

Loafers kan bäras vid en mängd olika tillfällen. Oavsett om du vill ha en formell eller avslappnad look passar mockasiner perfekt till alla klädstilar. Det finns dock många olika typer av loafers, designade i en mängd olika stilar och tillverkade av olika material. Så det kan vara svårt att välja rätt par.

Här är några tips för att välja de loafers som bäst passar din stil.

Bestäm vad du ska använda dina loafers till

Vilken typ av loafer du väljer beror främst på hur du ska använda dem. Om du letar efter ett par skor som matchar en klassisk eller formell outfit ska du välja en dressad modell i en sober färg. För en mer avslappnad stil, välj ett par lätta skor och matcha färgen med din outfit.

Att välja rätt storlek på loafern

Läderloafers är skor som tenderar att töjas med tiden. Det är därför vi rekommenderar att du väljer ett par som sitter lite tight.

Välja stil på dina loafers

Det finns flera varianter av moccasin, vissa med en klassisk stil, medan andra är mer moderna. Du behöver anpassa ditt val av mockasiner för att passa din vardag och klädstil.

Om du letar efter loafers för jobbet rekommenderar vi att du väljer en klassisk, elegant stil, till exempel svarta eller bruna läderloafers. För en avslappnad look kan du välja mocka loafers med tofsar, till exempel.

Att välja färg på mockasiner

Loafers finns i en mängd olika färger, så det är viktigt att välja en färg som matchar din garderob. Om du letar efter ett par loafers för vardagsbruk är neutrala färger som svart, brun eller beige säkra val. För ett speciellt tillfälle kan du välja ljusare färger eller mönster.

Material för mockasiner

Mokasiner kan tillverkas av en mängd olika material, inklusive läder och mocka. Läder är ett av de vanligaste valen när det gäller mockasiner, på grund av dess hållbarhet och eleganta utseende. Mocka, å andra sidan, är perfekt för en avslappnad stil och optimal komfort.

Genom att följa våra råd kommer du att kunna välja rätt par mockasiner som passar din stil och avsedda användning.

Hur man bär mockasiner

Loafers är mångsidiga skor som kan bäras vid en mängd olika tillfällen. Här är våra råd om hur du matchar din outfit för en elegant look.

Med eleganta byxor

Loafers passar särskilt bra till smarta byxor. Oavsett om du bär dem med en kostym för ett speciellt tillfälle som ett bröllop eller en mottagning, eller med chino-byxor för en avslappnad look, är de en utmärkt matchning.

För en formell look väljer du svarta eller bruna läderloafers. Sobra skor tillsammans med sockor i dämpade färger är perfekt för en professionell eller formell miljö.

Loafers i mocka är ett bra val för en mer avslappnad look, och beroende på din outfit kan du välja ljusare färger tillsammans med färgade strumpor.

Till jeans

Loafers till jeans är perfekt för en avslappnad och bekväm look. Vi rekommenderar att du väljer modeller i mocka eller läder med spännen eller tofsar.

Om du vill ha en elegantare look ska du välja läderloafers i svart eller mörkbrunt.

Till kjol eller klänning

Loafers fungerar också bra med kjolar och klänningar om du vill ha en mer avslappnad look. Då är loafers i läder ett utmärkt val för en smart och dressad look.

Loafers i mocka är mer lämpade för en avslappnad stil. Modeller med platåsulor eller fuskpäls ger din outfit en touch av originalitet.

Genom att följa våra råd kommer du garanterat att se snygg ut när du bär dina loafers.

De 5 bästa loafers 2023

Här är vårt urval av de trendigaste loafers 2023.

Avslappnade läderloafers för män

Casual loafers i läder för män är bekväma skor för avslappnade eller halvformella tillfällen.

Dessa mockasiner är tillverkade av högkvalitativt läder och är extremt bekväma och behagliga att bära. Lädret är dessutom smidigt och robust och står emot slitage perfekt, vilket gör mockasinerna extremt slitstarka.

Plateauslimpor i beige läder med leopardmönster

De beigea loafers i läder med leopardmönster har en originell, modern och elegant stil. Platåsulan ger dig en chic look och passar perfekt till en mängd olika outfits (klänningar, kjolar, byxor etc.).

Dessa mockasiner är särskilt lämpliga för mellansäsongen och är ett perfekt val för att lägga till en touch av originalitet till dina outfits och hävda din personlighet.

Vår- och sommarloafers i äkta läder för dam

Women’s spring/summer loafers i äkta läder är tillverkade av 100 % läder av högsta kvalitet.

Du kan bära dessa skor hela sommaren och njuta av deras lätthet och optimala gångkomfort. Dessa eleganta skor är lämpliga för bilkörning, promenader och utflykter och är ett utmärkt val för att förbättra dina outfits.

Läckra tofsloafers i läder för män

Chica läderloafers med tofs för herrar är skor med en klassisk, elegant stil. De passar män i alla åldrar och passar mycket bra till formella, dressade eller avslappnade outfits.

Det smidiga och slitstarka lädret gör skorna extremt slitstarka och bekväma att gå i.

Loafers i mocka med tofs för herrar

Herrloafers i mocka med to fs är ett utmärkt val för en bekväm, avslappnad stil.

Mockan som dessa skor är tillverkade av är av högsta kvalitet. Särskild omsorg har lagts vid de sista detaljerna för att säkerställa en elegant stil under alla omständigheter.

Loafers är ett utmärkt val av skor för sommarsäsongen. Oavsett om du är ute efter en formell, halvformell eller avslappnad stil, kommer de olika modellerna som finns tillgängliga säkert att passa dina behov.

Tveka inte att ge oss din åsikt om de trendiga modellerna för 2023 i kommentarfältet.

Dra nytta av en omedelbar rabatt på 10% !

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på din nästa beställning. Missa inte detta!

0