Fyra guld-, silver-, rosa- och svarta loafers uppradade diagonalt
Mjuka mockasiner med paljetter för små flickor
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Mjuka mockasiner med paljetter för små flickor

295,00kr

Praktisk, snörningsfri design
Noggrann finish
4 färger tillgängliga
Mjuka mockasiner för bebisar

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa mjuka glittermockasiner för små flickor är designade utan snörning, vilket gör dem otroligt enkla att ta på och ger en säker och pålitlig passform som håller små fötter på plats hela dagen. Skons glittriga yta och fina dekor ger ljus åt barnets fötter.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa mockasiner är tillverkade av de mjukaste och mest slitstarka materialen och ger ditt barns små fötter en bekväm passform. Med sin solida konstruktion av hög kvalitet klarar de alla ditt barns livliga äventyr. Dessutom kan de enkelt tvättas i maskin, så du behöver inte oroa dig för skötseln.”

Vackra, gnistrande färger

Dessa bedårande mockasiner har en glittrande utsida med lekfulla paljetter som fångar blicken och ger en dos av gnista till alla outfits. Oavsett om det är för en speciell fest, speciella tillfällen eller helt enkelt för att ge ditt barn en unik look varje dag, kommer dessa mockasiner att vara den perfekta mittpunkten i hennes omklädningsrum. De finns i en rad vackra färger.
Fyra guld-, silver-, rosa- och svarta loafers uppradade diagonalt

Tillverkad av hållbara material

Dessa mockasiner är tillverkade av de mjukaste och mest slitstarka materialen och ger ditt barns små fötter en bekväm passform. Med sin solida konstruktion av hög kvalitet klarar de alla ditt barns livliga äventyr. Dessutom kan de enkelt tvättas i maskin, så du behöver inte oroa dig för skötseln.

Ytterligare information

Matériau de Semelle Extérieure

Coton

Matériau Supérieur

PU

Saison

Hiver, Automne, Printemps, Été

Sexe

Bébé unisexe