På en vit bakgrund, 3 modeller av babymockasiner i svart och blått rutmönstrat tyg, svart och vitt samt grått och svart
Rutiga mockasiner i canvas för pojkar
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Rutiga mockasiner i canvas för pojkar

295,00kr

Kan tas på utan knäppning
Lättviktssko
Enkelt underhåll
Kompatibel med alla outfits

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Oavsett om ditt barn precis har börjat krypa på en lekmatta eller spatsera i parken är våra rutiga mockasiner i canvas ett utmärkt val för att lära ditt barn att gå med stil! De är praktiska att ta på, funktionella och trendiga och ger bra komfort och stöd samtidigt som de håller ditt barn stilfullt klätt året runt. Detta par är tillverkat av mjuka material som andas och ger en exceptionell känsla av välbefinnande.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa skor är perfekta för att klä upp din lilla prins med stil och komfort. De här små mockasinerna är perfekta för den som vill börja gå och har en trendig liten skaterlook! Med sitt tidlösa svartvitrutiga mönster ger de en touch av sportswear till din lille mans vardagskläder.    “

Bekväm, säker gång

Dessa skor har utformats speciellt för att passa spädbarns ömtåliga fötter och ge optimal komfort. Bomullsmockasinerna är tillverkade i lätt canvas och andas så att fötterna hålls svala hela dagen. Innersulan är mjuk och skön, medan yttersulan med små halkfria dubbar ger ett bra grepp så att ditt barn inte halkar när det börjar gå.        
På en vit bakgrund, 3 modeller av babymockasiner i svart och blått rutmönstrat tyg, svart och vitt samt grått och svart
0-7399ce.jpeg
0-2794eb.jpeg

Tålig och hållbar

Denna tåliga och slitstarka modell är perfekt för att följa med ditt barn på alla äventyr. Den mjuka ovandelen omsluter försiktigt foten och ger rörelsefrihet för ömtåliga små fötter som fortfarande utvecklas. Förstärkta sömmar ger maximal hållbarhet över tid, även vid intensiv användning, medan de elastiska sidoremmarna ger bra stöd för de första stegen.    

Ytterligare information

Material

Säsong

, ,