Mockasiner i syntetläder med mjuk sula för pojkar med bordsunderrede i trä
Mockasiner i läder med mjuk sula för pojkar
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Mockasiner i läder med mjuk sula för pojkar

591,00kr

Tillverkad av syntetiskt läder av hög kvalitet
En unik och trendig design
Enkelt och effektivt
Äkta läder

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Upptäck våra loafers i syntetläder med mjuka sulor för pojkar. Det är eleganta, bekväma skor som är perfekta för unga människor som vill vara trendiga och bekväma på samma gång. Dessa mockasiner är tillverkade av högkvalitativtt syntetläder och ger en sofistikerad look utan att kompromissa med fotkomforten. Ovandelen i syntetläder är mjuk vid beröring och slitstark, vilket garanterar en lång livslängd.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Mockasiner för pojkar är specialdesignade för trendiga små pojkar.
Dessa mockasiner är tillverkade av högkvalitativt syntetiskt läder och erbjuder ett miljövänligt alternativ till att äkta läder samtidigt som de behåller en lyxig look.
Med sin moderna design ger mockasinerna en sofistikerad touch till alla outfits.

Lätt att rengöra och underhålla

Våra mockasiner är lättskötta, vilket gör dem enkla att rengöra och underhålla regelbundet.
De fina, snygga sömmarna ger mockasinerna en extra touch av förfining och understryker deras exceptionella kvalitet. Den flexibla gummisulan ger optimal komfort hela dagen.
Den är utformad för att absorbera stötar och minska trycket på fötterna, så att pojkarna kan gå, springa och leka utan att känna sig trötta eller obekväma.

Mockasiner i syntetläder med mjuk sula för pojkar med bordsunderrede i trä

Originell och flexibel

Pojkmockasiner är eleganta, bekväma skor som är särskilt designade för unga män.
Dessa mockasiner är omsorgsfullt tillverkade av syntetiskt läder av hög kvalitet och har samma lyxiga utseende som äkta läder samtidigt som de är miljövänliga.
Den snörningsfria designen gör mockasinerna lätta att ta på och av, perfekt för aktiva barn som gillar att vara självständiga.

Ytterligare information

Material

Säsong

,