Brun loafer med platåsula mot vit bakgrund
Loafers i lackskinn med klack och plattform för kvinnor
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Loafers i lackskinn med klack och plattform för kvinnor

3433,00kr

Utmärkt komfort i yttersulan
Enkelt underhåll
Bra regntäthet
Kan tas på utan knäppning

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra damloafers med klack och plattform i lack är praktiska, bekväma och eleganta skor. Dessa mockasiner är tillverkade av högkvalitativt läder och designade för att ge optimal komfort vid varje steg. Den klassiska mockasinstilen har uppdaterats med en fyrkantig klack och plattform för en elegant look.  

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Våra damloafers i lackskinn med klack och plattform är ett elegant och elegant val för alla tillfällen. Dessa skor är tillverkade av högkvalitativt läder och har en bekväm känsla och exceptionell hållbarhet. Deras charm accentueras av den tjocka fyrkantiga klacken, som bidrar till deras eleganta look.”

Sköna loafers

Våra damloafers med klack och plattform i lack är en riktig modejuvel som kombinerar komfort och elegans med stor finess. Plattformen gör dem bekväma att gå på, och den räfflade yttersulan gör dem halkfria och ger dem ett stadigt grepp på marken.
Brun loafer med platåsula mot vit bakgrund

Ett elegant och stilrent val

Våra damloafers i lackskinn med klack och plattform är ett elegant och elegant val för alla tillfällen. Dessa skor är tillverkade av högkvalitativt läder och har en bekväm känsla och exceptionell hållbarhet. Deras charm accentueras av den tjocka fyrkantiga klacken, som bidrar till deras eleganta look.

Ytterligare information

Material

,

Säsong

,