Svarta, blanka loafers för damer med små tofsar och bred sula
Loafers i patent med dekorativ metallkedja
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Loafers i patent med dekorativ metallkedja

1302,00kr

Trendig, förfinad estetik
Modernt och stilrent
Tillverkad av äkta läder
Lätt att sätta på

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa patenterade loafers med dekorativ metallkedja framtill är mångsidiga skor som kombinerar elegans och komfort. Dessa mockasiner är tillverkade av högkvalitativt äkta läder och är både slitstarka och estetiskt tilltalande. Den omsorgsfullt bearbetade ytan ger dem en glänsande och elegant look, medan den dekorativa kedjan ger designen en sofistikerad och modern touch.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa loafers i svart lack ger en raffinerad och trendig look. Den svarta metallkedjan upptill ger designen en sofistikerad och modern touch. Plattformen ger en elegant silhuett och kommer att ge en dos glamour till alla outfits. Dessa skor är ett perfekt val för de tillfällen då du vill sticka ut från mängden men ändå se elegant ut.”

Mockasiner av hög kvalitet för optimal komfort

Dessa loafers med plattform är omsorgsfullt tillverkade av högkvalitativt syntetläder på utsidan och fodrade med mjuk mikrofiber på insidan. Konstruktionen ger ett utmärkt stöd för hålfoten och en solid plattform för optimal stabilitet. Kombinationen av dessa egenskaper gör dem otroligt bekväma att bära hela dagen.
Svarta, blanka loafers för damer med små tofsar och bred sula

Ett hållbart val för bekväm vardagsgång

Dessa mockasiner är omsorgsfullt tillverkade för att klara vardagens krav. De är tillverkade av högkvalitativa material för extra hållbarhet. Den eleganta, solida plattformen ger din silhuett en touch av höjd, samtidigt som den erbjuder optimal stabilitet för bekväm gång hela dagen.

Ytterligare information

Färg

Material

Säsong

,

Hauteur de talon

3-5cm