Foto av en blå wedge loafer mot en vit bakgrund
Damloafers med kilformade sulor och dekorativa metalldetaljer
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Damloafers med kilformade sulor och dekorativa metalldetaljer

651,00kr

Utmärkt komfort i yttersulan
Utmärkt gångkomfort
Kompatibel med alla dina outfits
Lättviktssko

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa kilklackade loafers för damer är det perfekta valet för mellansäsongen. Dessa lätta, mjuka och bekväma skor har ett dekorativt metallelement i form av en liten kedja framtill, vilket ger en touch av elegans till din vardagslook. Skorna är tillverkade av högkvalitativa material och har lång livslängd och erbjuder exceptionell komfort för alla dina dagliga aktiviteter. Den tjocka sulan ger extra stötdämpning och komfort!

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa kilklackade loafers för damer är ett måste för alla höst- eller vårgarderober! Det dekorativa metallelementet på skons ovansida ger produkten en extra touch av stil. Ett perfekt val för alla kvinnor som letar efter mångsidiga, eleganta skor.”

Perfekt för daglig användning

Dessa kilklackade loafers för damer är det perfekta valet när du vill kombinera stil och komfort. Kilsulan ger lite höjd samtidigt som den ger extra stöd i hälen och stötdämpning tack vare sin tjocklek. Så att du kan gå med större komfort. Bär dessa vackra skor på stan eller på kontoret, så kompletterar de din outfit perfekt.
12153-1998d4.jpeg
Foto av en blå wedge loafer mot en vit bakgrund
12153-7f7199.jpeg
Foto av en blå wedge loafer mot en vit bakgrund

Bekväma, slitstarka skor

Dessa wedge loafers för damer är moderna och trendiga skor för höst eller vår. De är lätta, mjuka och bekväma, vilket gör dem perfekta för vardagsbruk. De är tillverkade av kvalitetsmaterial och kommer att följa med dig säsong efter säsong utan att förlora sin funktionalitet.

Ytterligare information

Material