Rosa mockasiner med en röd rosett mot en vit bakgrund
Fransiga loafers med kilklack för kvinnor
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Fransiga loafers med kilklack för kvinnor

473,00kr

Kompatibel med alla dina outfits
Utmärkt gångkomfort
Enkelt underhåll
Utmärkt komfort i yttersulan

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa kilklackade loafers för damer är eleganta och bekväma skor. Deras moderiktiga design med fransar och en dekorativ rosett ger dem en unik stil. Skorna är tillverkade i ett lätt och slitstarkt material som gör att de kan bäras hela dagen utan att trötta ut fötterna. Perfekt för en klädd kväll eller en avslappnad utflykt, wedge loafers kommer att vara det perfekta tillskottet till din garderob.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa wedge loafers i läder för damer är bekväma, lätta skor som är perfekta för vardagsbruk. Med sin moderiktiga design, fransar och dekorativa rosett kommer dessa eleganta loafers att ge din garderob en sofistikerad touch. Skorna är tillverkade av högkvalitativa material och kombinerar stil och komfort i ett och samma par.”

Bekväma kilklackar

Dessa loafers för damer är designade med kilklack för komfort hela dagen. De är dekorerade med fransar och en dekorativ rosett och kombinerar elegans och mode. Dessa lätta skor är perfekta för att ge en elegant touch till alla casual- eller businessoutfits. Formen på deras synliga sömmar gör dem originella!
Foto av ett par röda kilklackade loafers som bärs av en kvinna med svarta byxor mot en vit bakgrund
Rosa mockasiner med en röd rosett mot en vit bakgrund
Foto av en rosa kilklädd loafer med fransar som bärs framför en dörr
Foto av ett par rosa kilklackade loafers mot vit bakgrund

Moderiktig design med fransar och rosett

Dessa wedge loafers i läder för damer är bekväma, lätta skor som är perfekta för vardagsbruk. Med sin moderiktiga design, fransar och dekorativa rosett kommer dessa eleganta loafers att ge din garderob en sofistikerad touch. Skorna är tillverkade av högkvalitativa material och kombinerar stil och komfort i ett och samma par.

Ytterligare information

Matière doublure

PU

Matière semelle extérieure

PU

Saison

Printemps / Automne

Storlek

37