Brun mockasin för kvinnor med bred gul sula
Kilklädda loafers i syntetläder för kvinnor
-10% Kod RDA10 till 01/05/2024

Kilklädda loafers i syntetläder för kvinnor

532,00kr

Perfekt för att komma igång
För komfort hela dagen
Enkelt underhåll
Lätt att sätta på

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa mockasiner i syntetläder är tillverkade av kvalitetsmaterial och är det perfekta tillskottet till din garderob! De erbjuder exceptionell komfort och passar till alla outfits för att göra dig elegant för alla tillfällen. Dessa wedge loafers är perfekta för kvinnor som vill kombinera komfort och elegans!

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa vackra wedge loafers i spaltläder är både eleganta och bekväma. De är tillverkade av kvalitetsmaterial och har en utmärkt hållbarhet. Läderlooken ger dessa mockasiner en mjuk och följsam textur, tillsammans med den tidlösa designen. Dessutom är de perfekta för alla tillfällen!”

Eleganta loafers

Dessa kilklackade loafers kommer garanterat att bli ett måste i garderoben! De är tillverkade i mjukt, slitstarkt spaltläder och ger optimal komfort hela dagen. Den kilformade sulan förlänger silhuetten utan att göra avkall på parets komfort. Dessa moderna och eleganta loafers kommer att bli dina bästa allierade för att komplettera dina outfits med subtil elegans.
Brun mockasin för kvinnor med bred gul sula

Ett bekvämt val

Dessa vackra wedge loafers är ett snyggt och bekvämt val för alla tillfällen. Dessa mjuka mockasiner är tillverkade av högkvalitativa material och har en sofistikerad design. Wedge loafers passar perfekt till alla klädstilar. Den kilformade sulan ger en touch av elegans och stabilitet.

Ytterligare information

Matière

Cuir fendu

Storlek

35, 36, 37, 38, 39, 40, 41