mockasiner med små klackar och kedjor
Loafers i lack med liten klack och kedja
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Loafers i lack med liten klack och kedja

532,00kr

Eleganta skor
Lätt att underhålla
Smal silhuett

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa loafers i lack med liten klack och kedja är den perfekta blandningen av stil och komfort. Skorna är tillverkade av de finaste materialen och är både slitstarka och eleganta. Deras klassiska silhuett är inspirerad av 60-talsstilen, med en strömlinjeformad design och en rundad tå som ger en vintage touch till ensemblen.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Deras klassiska look kombineras med moderna detaljer för att göra dem till ett mångsidigt val för olika tillfällen. Den eleganta designen påminner om retroskor, men med en modernare twist tack vare den robusta lilla klacken. Kedjan ger dessa loafers i lack med liten klack en unik look.

De är mycket stabila

Det smidiga syntetlädret ger överlägsen komfort och anpassar sig lätt efter dina fötter med tiden. De låga klackarna är perfekt proportionerade för att ge en bekväm höjd och samtidigt hålla fötterna stabila när du går. Dessa mockasiner kan bäras till nästan vad som helst: en bohemisk maxiklänning, avslappnad rå denim eller en välskräddad kostym – de är perfekta för både formell och avslappnad klädsel.

svart läderloafer med klack
mockasiner med små klackar och kedjor
loafer i svart läder
mockasiner med små klackar och kedjor

Oslagbar komfort

Våra loafers i lack med liten klack och kedja är det perfekta valet för dig som vill kombinera klass, elegans, komfort och retrostil i ett enda par skor. Dessa mockasiner är tillverkade av högkvalitativa material och är utformade för att hålla över tid samtidigt som de erbjuder absolut komfort för dina fötter. Deras klassiska design, inspirerad av 60-talets vintagestil, ger dig en trendig look.

Ytterligare information

Färg

Storlek

35, 36, 37, 38, 39, 40

Material

Säsong

,