Svart loafer i profil med liten dragkedja på sidan
Vattentäta ortopediska mockasiner för kvinnor
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Vattentäta ortopediska mockasiner för kvinnor

473,00kr

Bra stöd för foten
Bra gångkomfort
Vattentät och lätt att rengöra
Smal silhuett

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Vårt vackra par vattentäta ortopediska mockasiner för damer är bekväma skor för dina fötter och ger otroligt stöd och komfort hela tiden. Dessa skor hjälper dig att förbättra din hållning och minska smärta i ben och rygg. Dessutom gör det vattentäta materialet dem perfekta för regniga dagar, eftersom de håller dina fötter torra hela tiden.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Våra vattentäta ortopediska mockasiner för kvinnor ger perfekt komfort samtidigt som de håller fötterna torra. De är tillverkade av högkvalitativa material och är särskilt utformade för att stödja fotvalvet och minska trycket på kroppens leder. Den tidlösa designen gör att du kan bära dem året runt, och det vattentäta materialet gör dem perfekta för vått väder.”

En bekväm och ergonomisk sko

Dessa ortopediska mockasiner är det perfekta valet när du vill kombinera komfort och stil. Den mjuka innersulan och det vattentäta tyget gör dem perfekta för till exempel höstväder eller en skogspromenad. Med torra fötter hela dagen och en perfekt hållning kommer du snabbt att återfå balansen och se värken försvinna.
0-f2ee56.jpeg
Svart loafer i profil med liten dragkedja på sidan
Svart loafer i profil med liten dragkedja på sidan

Praktiskt vattentätt material

Våra vattentäta ortopediska mockasiner för kvinnor ger perfekt komfort samtidigt som de håller fötterna torra. De är tillverkade av högkvalitativa material och är särskilt utformade för att stödja fotvalvet och minska trycket på kroppens leder. Den tidlösa designen gör att du kan bära dem året runt, och det vattentäta materialet gör dem perfekta för vått väder.

Ytterligare information

Färg

Hauteur du talon

3 cm

Säsong

, , ,

Material