-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Enkla loafers med klack och tjock sula

1006,00kr

Lätt att bära till alla dina outfits
Enkelt underhåll
Stabil häl
Utmärkt gångkomfort

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa enkla loafers med klack och tjock sula är ett elegant och bekvämt val för kvinnor med hektiska dagar! Använd dessa skor för att förbättra din stil och din garderob. Dessa loafers finns i svart eller beige och är perfekta för alla tillfällen, från formellt till avslappnat. Med sin tjocka sula och mellanklack framhäver dessa loafers din figur samtidigt som de är bekväma att bära hela dagen.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Dessa enkla loafers med klack och tjock sula är det perfekta paret för kvinnor som vill kombinera stil och komfort. Med sin eleganta design och extremt slitstarka konstruktion är dessa loafers det perfekta valet för alla vardagliga tillfällen. Den eleganta men ändå avslappnade looken är perfekt för en professionell look på kontoret eller en weekendresa med vännerna.

Perfekt, bekväm klackhöjd

Dessa loafers har en enkel men ändå raffinerad design. De har en subtil form med eleganta kurvor som smickrar den feminina foten och en medelhög klack som passar för vardagsaktiviteter, oavsett om du behöver gå eller stå i flera timmar. Den höga klacken gör att du får en smalare silhuett samtidigt som du sitter bekvämt tack vare den dämpade innersulan.

Svarta mockasiner med tjocka svarta och delvis genomskinliga hälar och sulor vid fötterna på en kvinna med veckad kjol och vita strumpor i en liggande ställning med fötterna i luften.

Mjuka mockasiner för dina fötter

Dessa loafers är tillverkade av syntetiskt läder och har en mjuk, slät yta som ger dem en sofistikerad touch. Med sin eleganta design kan dessa skor enkelt bäras till vilken outfit som helst, oavsett om den är ledig eller formell. Den extra touchen: den halvgenomskinliga sulan ger skon en unik och originell touch, samtidigt som den förblir diskret.

Ytterligare information

Material

Säsong

,