Plattformsloafers med en glittrande guldkedja för kvinnor med vit bakgrund
Plattformsloafers med glittrande guldkedja för kvinnor
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Plattformsloafers med glittrande guldkedja för kvinnor

1124,00kr

Komfort och glamour
Mångsidig
Tillverkad med omsorg och kvalitet
En gnistrande kedja

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Platform loafers med en glittrande guldkedja för kvinnor är det perfekta valet för dem som letar efter en blandning av stil, komfort och elegans. Dessa skor är designade för att ge en touch av glamour till varje outfit, oavsett om det är för en speciell utekväll eller bara för att ge en dos chic till din vardagslook. Tillverkade av högkvalitativa material.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Våra plattformsloafers med en glittrande guldkedja för kvinnor är sinnebilden av elegans och stil. Dessa skor kombinerar komfort och glamour och är ett mångsidigt alternativ för alla tillfällen. Dessa mockasiner är omsorgsfullt tillverkade av högkvalitativa material och är byggda för att hålla länge. Den mest utmärkande egenskapen hos dessa loafers är den glittrande guldkedjan som pryder skons övre del.”

En touch av sofistikering och glamour

Dessa loafers med plattform kan bäras till en mängd olika outfits, kedjan ger en touch av sofistikering och glamour och fångar omedelbart blicken. Den ger också skon en extra dimension och förvandlar den till ett unikt och moderiktigt plagg. Den integrerade plattformen ger inte bara extra höjd, utan bidrar också till en stabilare och mer balanserad gång. Denna funktion är särskilt uppskattad av dem som föredrar högre klackar men vill undvika det obehag som förknippas med traditionella klackar.
Plattformsloafers med en glittrande guldkedja för kvinnor med vit bakgrund

Den perfekta förkroppsligandet av elegans och stil

Våra plattformsloafers med en glittrande guldkedja för kvinnor är sinnebilden av elegans och stil. Dessa skor kombinerar komfort och glamour och är ett mångsidigt alternativ för alla tillfällen. Dessa mockasiner är omsorgsfullt tillverkade av högkvalitativa material och är byggda för att hålla länge. Den mest utmärkande egenskapen hos dessa loafers är den glittrande guldkedjan som pryder skons övre del.

Ytterligare information

Material

Säsong

,