Retro-stil läder loafers för kvinnor med en grå bakgrund
Damloafers i syntetiskt läder med retrostil
-10% Kod RDA10 till 01/05/2024

Damloafers i syntetiskt läder med retrostil

651,00kr

Elegant och tidlös
Bekväm och praktisk
Vadderade sulor för optimal komfort
En elegant, retro stil

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Vi presenterar våra loafers i syntetläder för damer i retrostil, ett tidlöst val av skor som kombinerar elegans, komfort och en touch av vintage. Dessa mockasiner är omsorgsfullt tillverkade av kvalitetsmaterial och erbjuder exceptionell hållbarhet och en mjuk känsla. Retrodesignen på dessa mockasiner är inspirerad av trender från svunna år.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Damloafers i retrostil är ett perfekt val med en dämpad innersula som ger komfort hela dagen. Dessa mockasiner är tillverkade i syntetläder av hög kvalitet och erbjuder exceptionell hållbarhet och överlägsen komfort. Deras retrodesign ger en touch av vintage sofistikering till alla outfits. Med sin klassiska silhuett och raffinerade detaljer ger dessa loafers en subtil touch av elegans till din look. Den smidiga läderkonstruktionen gör att fötterna kan andas samtidigt som den ger en perfekt passform.”

Elegant och tidlöst!

Dessa mockasiner passar alla stilar och preferenser och finns i en mängd olika färger och utföranden. Oavsett om du bär dem till avslappnade eller formella outfits, kompletterar de din look perfekt med en touch av retro sofistikation. Oavsett om det gäller en dag på kontoret, en utekväll med vänner eller ett speciellt tillfälle, är läderloafers i retrostil för kvinnor ett mångsidigt och elegant val. Deras perfekta kombination av stil, komfort och hållbarhet gör dem till en klok investering för alla kvinnor som letar efter en elegant, tidlös sko.
Retro-stil läder loafers för kvinnor med en grå bakgrund

Ett elegant och tidlöst val

Dessa loafers i retrostil är ett elegant och tidlöst val som passar till alla outfits. Mockasinerna är tillverkade av kvalitetsmaterial och erbjuder både komfort och hållbarhet. Deras retrodesign påminner om trender från förr och ger din look en vintage touch. Med sina klassiska silhuett och sofistikerade detaljer är dessa mockasiner perfekta för dig som letar efter en unik och originell stil. Den mjuka läderkonstruktionen gör att fötterna kan andas och ger optimal komfort hela dagen.

Ytterligare information

Material

Säsong