Foto på en brun mockasin med svart sula för kvinnor mot en vit bakgrund
Läderloafers med rund tå för kvinnor
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Läderloafers med rund tå för kvinnor

1716,00kr

Utmärkt hälstabilitet
Utmärkt gångkomfort
Utmärkt komfort i yttersulan
Enkelt underhåll

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Upptäck dessa läderloafers med rund tå för kvinnor, som är perfekta för en avslappnad look. De har en tjock sula med klack och rund tå och erbjuder exceptionell komfort och bra grepp, samtidigt som de är mycket moderiktiga. Dessa loafers är perfekta för att komplettera en elegant ensemble eller en mer avslappnad outfit och finns i svart eller brunt och har också en glänsande finish!

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa mockasiner för damer är den perfekta kombinationen av stil och komfort. Deras handgjorda design garanterar högkvalitativa detaljer. De är det perfekta komplementet till dina vardagsoutfits. Bär dem till jobbet, till affären eller till en middag med vännerna. Välj mellan olika storlekar.”

Klassisk design och glänsande läder

Dessa tjocksulade loafers för damer är sinnebilden för avslappnad chic. Skorna är tillverkade i äkta nötläder och ger din outfit en elegant touch med sin klassiska design och glansiga läderfinish. De finns i svart eller brunt och deras eleganta design kommer att övertyga dig! Gör ditt val nu.
Foto av ett par svarta loafers som bärs av en kvinna med bruna byxor mot en rosa bakgrund
Foto på en brun mockasin med svart sula för kvinnor mot en vit bakgrund
Foto på en brun mockasin med svart sula för kvinnor mot en vit bakgrund
Foto av en kvinnas svarta loafer på en vit bakgrund

Mångsidiga loafers

Dessa mockasiner för damer är den perfekta kombinationen av stil och komfort. Deras handgjorda design garanterar högkvalitativa detaljer. De är det perfekta komplementet till dina vardagsoutfits. Bär dem till jobbet, till affären eller till en middag med vännerna. Välj mellan olika storlekar.

Ytterligare information

Matière supérieure

cuir de vache

Matière doublure

Cuir de porc

Saison

Printemps / Automne

Matière semelle extérieure

Gomme

Material