Ett par vita mockasiner med strass och fransar på framsidan, mot en vit bakgrund
Mjuka loafers med tofsar och trendiga detaljer för damer
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Mjuka loafers med tofsar och trendiga detaljer för damer

828,00kr

Trendiga detaljer och ornament
Bekväma, flexibla skor
Smälter in i alla stilar
Design av hög kvalitet

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Mjuka loafers med tofsar och trendiga detaljer för damer är mångsidiga skor som ger en sofistikerad touch till alla outfits. Deras design är både elegant och trendig. Deras exceptionella flexibilitet gör det enkelt att röra sig naturligt, vilket garanterar komfort hela dagen. Detta vackra par mockasiner är allt du någonsin kommer att vilja bära!

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa mockasiner är tillverkade av mjuka material av hög kvalitet och känns mjuka och lätta så snart du tar på dig dem. Den omsorgsfulla finishen visar att man har lagt stor vikt vid detaljerna i designen och garanterar exceptionell hållbarhet. De mjuka sulorna ger extra dämpning och flexibilitet när du går. De är lätta och bekväma att bära varje dag.”

Mångsidiga, bekväma skor

Dessa flexibla loafers är mångsidiga till sin natur och perfekta för alla tillfällen. Oavsett om det är en dag på kontoret eller bara en promenad på stan med dina vänner, anpassar sig dessa skor enkelt till alla klädstilar samtidigt som de ger optimal komfort hela dagen. Tack vare de inbyggda halkskydden kan du vara säker på att du står stadigt och säkert, även på hala ytor.
0-694641.jpeg
Ett par vita mockasiner med strass och fransar på framsidan, mot en vit bakgrund
0-450bdf.jpeg
0-155634.jpeg

Lätta, flexibla loafers

Dessa mockasiner är tillverkade av mjuka material av hög kvalitet och känns mjuka och lätta så snart du tar på dig dem. Den omsorgsfulla finishen visar att man har lagt stor vikt vid detaljerna i designen och garanterar exceptionell hållbarhet. De mjuka sulorna ger extra dämpning och flexibilitet när du går. De är lätta och bekväma att bära varje dag.

Ytterligare information

Matériel Doublure

PU

Matériel de semelle

PU

Saison

Printemps / Automne

Matériau de Semelle Extérieure

RUBBER