Fyra enkla mockaloafers i olika färger, grå-blå-beige och brun med tjock sula uppradade mot en vit bakgrund.
Klassiska loafers i äkta mocka med tjock sula
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Klassiska loafers i äkta mocka med tjock sula

1124,00kr

Över 9 tillgängliga storlekar
Utmärkt gångkomfort
Kompatibel med alla dina outfits
Utmärkt komfort i yttersulan

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa klassiska loafers i äkta mocka med tjock sula är ett måste för dig som vill ha den perfekta kombinationen av stil och komfort. Skorna är omsorgsfullt tillverkade i äkta mocka av högsta kvalitet och har en mjuk och följsam textur som anpassar sig perfekt efter dina fötter. Den tjocka sulan är perfekt för dig som vill ha lite höjd utan att göra avkall på komforten. Välj detta vackra, klassiska par idag!

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Välj dessa vackra, tidlösa mockasiner i äkta mocka till vardags. Det är vackra skor som aldrig blir omoderna. Perfekt för dig som letar efter en vardagssko för alla tillfällen. Med sin tjocka, bekväma sula och sitt smidiga, högkvalitativa läder kommer du att älska att ta på dig dem och vilja matcha dem till alla dina outfits!”

Klassisk och tidlös

Dessa skor kombinerar elegant design med mjuk mocka för att ge dig en klassisk, tidlös look. Dessa mockasiner är perfekta för avslappnade outfits, men kan också bäras med finare outfits för utekvällar med vänner eller till och med affärsevenemang. Ett måste för din garderob, så köp dem nu!
Fyra enkla mockaloafers i olika färger, grå-blå-beige och brun med tjock sula uppradade mot en vit bakgrund.

För dagstidningar

Välj dessa vackra, tidlösa mockasiner i äkta mocka till vardags. Det är vackra skor som aldrig blir omoderna. Perfekt för dig som letar efter en vardagssko för alla tillfällen. Med sin tjocka, bekväma sula och sitt smidiga, högkvalitativa läder kommer du att älska att ta på dig dem och vilja matcha dem till alla dina outfits!

Ytterligare information

Material

Säsong

,