Gul mockasin mot vit bakgrund.
Mjuka mocka loafers för kvinnor
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Mjuka mocka loafers för kvinnor

947,00kr

Mer än 10 storlekar tillgängliga
Mer än 10 färger tillgängliga
Lättviktssko
Lämplig för varmt väder

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa mjuka mockaloafers för damer är trendiga, avslappnade skor som är utformade för att ge dig optimal komfort. Skorna är tillverkade av högkvalitativt, smidigt läder och har en bekväm, greppvänlig klacksula. Med en rosettdetalj och sömmar framtill har skorna en rustik känsla. Den klassiska stilen kompletteras av ett brett utbud av färger!

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa loafers är tillverkade av äkta mocka och finns i många olika färger så att du kan matcha dina skor med dina favoritkläder. Vi erbjuder också ett brett utbud av storlekar så att du kan hitta ett par som är helt rätt för dig. Ta en titt på vår storleksguide för att hjälpa dig att göra ditt val.”

Mångsidiga loafers för vardagsbruk

Dessa loafers har en klassisk design med sömmar och en rosett framtill, vilket gör dem till ett måste i garderoben. Ovandelen i smidigt läder ger perfekt passform för fötterna och gör det enkelt att gå. Med sin tidlösa design och omsorgsfulla finish är dessa loafers ett perfekt val för dig som letar efter mångsidiga skor som är lätta att bära varje dag.
Foto av en röd moccasin mot en vit bakgrund
Gul mockasin mot vit bakgrund.
Foto av ett par bruna mockasiner mot en vit bakgrund
Foto av en svart moccasin mot en vit bakgrund

Mjuka, greppvänliga loafers

Dessa loafers för damer är perfekta för att ge din look en avslappnad men elegant touch. De är tillverkade i mjuk mocka av hög kvalitet och håller dig bekväm hela dagen. Sulorna är också bekväma, eftersom de är flexibla och har dubbar för extra grepp när du går!

Ytterligare information

Material

Säsong

,