Ett par mockasiner med svart lack framtill mot vit bakgrund, resten av skon i leopardmönstrad paljett i rött med tofsar upptill. Insidan är beige
Loafers i lackskinn med tofsar och paljetter
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Loafers i lackskinn med tofsar och paljetter

1124,00kr

Långvarig glans
Kompatibel med alla dina outfits
Utmärkt hälstabilitet
Utmärkt gångkomfort

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Komfort och stil är en och samma sak med våra loafers i lackskinn med tofsar och paljetter! Med sitt kvalitetsläder och sina glänsande detaljer är denna modell perfekt för att förstärka din bröllopsoutfit. De är visuellt tilltalande och kompletterar din outfit med elegans och originalitet! Detta festliga par lovar all den komfort du behöver för att få ut det mesta av din dag och dansa natten lång, utan att dina fötter någonsin gör ont.  

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa mockasiner har en unik look tack vare sin originella design. Du kan enkelt bära dem till ett bröllop eller ett speciellt tillfälle för att komplettera din outfit och kombinera en elegant och festlig look. Med sin klassiska rundade loafersilhuett behåller de sin traditionella, raffinerade charm samtidigt som de ger en touch av modernitet med sina glänsande detaljer.      “

För en gnistrande kväll!

Denna modell i svart eller rött leopardmönster kommer garanterat att göra succé bland dina gäster. Dessa mockasiner är omsorgsfullt tillverkade av högkvalitativt lackskinn och har en lyxig stil som förstärker en modern, glamorös look. Deras tidlösa design är subtilt utsmyckad med en trendig tofs på toppen, och glittrande paljetter runt skorna ger en touch av skimmer och ljus.      
10618-67d2bc.jpeg
Ett par mockasiner med svart lack framtill mot vit bakgrund, resten av skon i leopardmönstrad paljett i rött med tofsar upptill. Insidan är beige
10618-2db7b7.jpeg

Ett elegant och originellt utseende

Dessa mockasiner har en unik look tack vare sin originella design. Du kan enkelt bära dem till ett bröllop eller ett speciellt tillfälle för att komplettera din outfit och kombinera en elegant och festlig look. Med sin klassiska rundade loafersilhuett behåller de sin traditionella, raffinerade charm samtidigt som de ger en touch av modernitet med sina glänsande detaljer.      

Ytterligare information

Material

,

Säsong

,