Casual slip-on-loafers i syntetisk mocka för män i grönt med grå bakgrund
Casual loafers i syntetisk mocka för män
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Casual loafers i syntetisk mocka för män

887,00kr

Designad för en behaglig bärupplevelse
Syntetisk mocka av hög kvalitet
Elegant och sofistikerad
Mångsidig

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra avslappnade loafers i syntetisk mocka för män är den perfekta kombinationen av stil och komfort. Dessa loafers är omsorgsfullt tillverkade av högkvalitativa material och är utformade för att ge en bekväm upplevelse hela dagen. Den snörningsfria designen gör dem snabba och enkla att ta på, vilket gör dem till ett perfekt val för aktiva män på språng.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Herrloafers är det perfekta valet för dig som vill ha både komfort och stil. Dessa loafers är tillverkade med fokus på detaljer och kvalitet och är utformade för att ge en bekväm upplevelse hela dagen. Ovandelen i syntetisk mocka ger loafers en elegant och sofistikerad look, medan den snörningsfria konstruktionen gör dem lätta att ta på och av.”

Mångsidig och passar för alla tillfällen

Dessa mångsidiga loafers är perfekta för alla tillfällen. Oavsett om det är en dag på kontoret, en kväll ute med vänner eller en avslappnad kväll ute, ger de en touch av sofistikering till alla outfits. Matcha dem med byxor och skjorta för en professionell look, eller välj jeans och t-shirt för en mer avslappnad look. Dessa loafers finns i en mängd klassiska färger och är lätta att integrera i din befintliga garderob.
Casual slip-on-loafers i syntetisk mocka för män i grönt med grå bakgrund
Casual slip-on-loafers i syntetisk mocka för män i grönt med grå bakgrund

En unik design

Våra casual loafers i syntetisk mocka för män är det perfekta valet för dig som söker både komfort och stil. Dessa loafers är tillverkade av syntetisk mocka av hög kvalitet och ger en lyxig och elegant look utan att kompromissa med djuretiken. Den mjuka strukturen i syntetmockan ger skorna en sofistikerad touch, medan den klassiska slip-on-silhuetten gör dem lätta att bära och praktiska för män som alltid är på resande fot.

Ytterligare information

Material

Säsong

,