Ett par blå mockasiner som hålls i ena handen på en träbänk
Enfärgade mockaloafers för herrar
-10% Kod RDA10 till 01/05/2024

Enfärgade mockaloafers för herrar

769,00kr

En avslappnad look
Halkfri sula
Mjuka, bekväma skor

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa enkla mockaloafers för män är perfekta för stil. De är tillverkade i mjukt och följsamt mockaläder och är både bekväma och slitstarka. Skorna finns i en rad livfulla färger och är perfekta för att lysa upp en mans garderob. Dekorativa snören ger en extra charm till dessa loafers, som säkert kommer att vara blickfånget för alla outfits.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Upptäck vår kollektion av enfärgade mockaloafers för män! Dessa bekväma, eleganta och trendiga skor är perfekta för att ge din outfit en touch av färg. Med sin högkvalitativa mocka och tidlösa design kan du bära dem till jeans eller finbyxor. Tveka inte att ge dig själv en oemotståndlig casual-chic look med våra färgglada loafers!”

Komfort med stil

Dessa färgstarka loafers för män är tillverkade i högkvalitativ mocka och erbjuder elegant komfort hela dagen. Den enkla designen passar en mängd olika klädstilar, medan den tjocka, robusta sulan säkerställer tillförlitligt grepp på alla ytor. Dessa loafers är perfekta för alla avslappnade eller formella tillfällen och ger en elegant och färgstark touch till alla mäns outfit.
Ett par blå mockasiner som hålls i ena handen på en träbänk
Ett par blå mockasiner som hålls i ena handen på en träbänk

Bekvämt material av hög kvalitet

Dessa färgglada herrloafers är tillverkade av högkvalitativ mocka som ger överlägsen komfort och hållbarhet. Skorna finns i en mängd starka enfärgade färger och är det perfekta valet för extra stil till alla avslappnade outfits eller finkläder. Den klassiska loafersilhuetten har uppdaterats med moderna detaljer som kontrasterande sulor, vilket gör skorna tidlösa och trendiga. Dessa färgglada loafers är perfekta för formella eller avslappnade tillfällen och kommer garanterat att bli ett måste i alla stilfulla mäns garderob.

Ytterligare information

Material

Säsong

,