Loafers i syntetisk mocka med bra andningsförmåga för män med vit bakgrund
Loafers i syntetisk mocka med andningsförmåga för män
-10% Kod RDA10 till 01/05/2024

Loafers i syntetisk mocka med andningsförmåga för män

828,00kr

Tillverkad av högkvalitativa material
Bekväm och mjuk
Unik och elegant
Ger en känsla av lyx och förfining

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra ventilerande herrloafers i syntetisk mocka är det perfekta valet för män som bryr sig om stil och komfort. Dessa mockasiner är tillverkade av högkvalitativa material och erbjuder den perfekta kombinationen av hållbarhet, lätthet och andningsförmåga. Den syntetiska mocka som används vid tillverkningen av dessa mockasiner ger den lyxiga looken av äkta mocka, samtidigt som den är lättare att ta hand om och mer motståndskraftig mot fläckar och vardagligt slitage.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa herrmockasiner är mångsidiga och eleganta skor som erbjuder exceptionell komfort hela dagen. Dessa loafers är tillverkade av högkvalitativa material och kombinerar stil och funktionalitet för att uppfylla behoven hos moderna män. Ovandelen i mjuk syntetisk mocka ger en känsla av lyx och sofistikering, samtidigt som den är lätt att ta hand om.”

Perfekt för dig!

Dessa loafers som andas har en klassisk, tidlös design med detaljerade sömmar och omsorgsfull finish. De kan bäras till formell klädsel för en professionell look, eller till jeans och en t-shirt för en avslappnad men elegant look. Oavsett om det gäller ett affärsmöte, en utekväll med vänner eller en promenad på stan är dessa loafers perfekta för alla tillfällen.
Loafers i syntetisk mocka med bra andningsförmåga för män med vit bakgrund

Modern och elegant

Andningsbara loafers för män är det perfekta valet för moderna, eleganta män som vill ha både komfort och stil. Dessa mockasiner är tillverkade av syntetisk mocka av hög kvalitet och ger en lyxig och sofistikerad look utan att kompromissa med djuretiken. Den främsta egenskapen hos dessa mockasiner är deras exceptionella andningsförmåga. Tack vare de strategiskt placerade perforeringarna på ovandelen kan luften cirkulera fritt och hålla fötterna svala och torra även under de varmaste dagarna.

Ytterligare information

Material

Säsong

,