Svart mockasin mot vit botten, grå bakgrund.
Loafers i syntetläder med ortopedisk innersula för män
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Loafers i syntetläder med ortopedisk innersula för män

532,00kr

Lämplig för alla tillfällen
Att behålla hela dagen
Enkelt underhåll
Lätt att sätta på

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra loafers i syntetläder för män har en ortopedisk sula för att garantera din komfort. Dessa mockasiner är tillverkade av högkvalitativa material och har en elegant och sofistikerad finish som passar i alla situationer. Den ortopediska fotbädden är utformad för att ge optimalt stöd för dina fötter, minska trycket på dina leder och förbättra din hållning. Det innebär att du kan bära dessa mockasiner hela dagen utan att uppleva smärta eller obehag.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa herrloafers i syntetläder har en slitstark yttersula i gummi som ger utmärkt grepp och ökad slitstyrka. De finns i många olika storlekar för att passa alla fötter och är dessutom lätta att ta på. Oavsett om du är på jobbet eller ute och rör på dig är dessa läderloafers för män med ortopedisk fotbädd ett säkert val för exceptionell komfort och stil.”

En väl genomtänkt sula

Våra läderloafers för män med ortopedisk fotbädd är det perfekta valet för män som vill kombinera stil och komfort. Sulan ger ökad stabilitet och jämn viktfördelning över hela foten, vilket minskar trycket på känsliga områden. Den klassiska designen på läderloafers för män är tidlös och mångsidig.
Svart mockasin mot vit botten, grå bakgrund.

Komfort, styrka och estetik

Dessa herrloafers i syntetläder har en slitstark yttersula i gummi som ger utmärkt grepp och ökad slitstyrka. De finns i många olika storlekar för att passa alla fötter och är dessutom lätta att ta på. Oavsett om du är på jobbet eller ute och rör på dig är dessa läderloafers för män med ortopedisk fotbädd ett säkert val för exceptionell komfort och stil.

Ytterligare information

Material

Säsong