Brun mockasin mot vit bakgrund.
Ortopediska loafers för herrar med synliga sömmar
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Ortopediska loafers för herrar med synliga sömmar

887,00kr

Läder av hög kvalitet
Halkfri sula
Utmärkt stöd för foten
Perfekt för daglig användning

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra ortopediska mockasiner med synliga sömmar för män är högkvalitativa skor som är utformade för att ge optimal komfort och en hälsosam hållning. De synliga sömmarna ger skorna en touch av elegant och sofistikerad stil, samtidigt som designen säkerställer att du går med perfekt komfort. Vi erbjuder en mängd olika färger så att du kan välja den du gillar bäst.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Våra ortopediska mockasiner med synliga sömmar för herrar är högkvalitativa skor som är utformade för att ge optimal komfort för känsliga fötter. De är flexibla, så de är lätta och lätta att gå i. Och de formar sig försiktigt efter dina fötter för en perfekt passform. Tveka inte längre och välj detta vackra par skor.”

Mångsidiga loafers

Våra ortopediska mockasiner med synliga sömmar för män finns i en mängd olika storlekar och färger för att passa alla smaker och preferenser. Med sin eleganta design och exceptionella komfort är dessa skor ett perfekt val för både formella och avslappnade tillfällen. Bär dem på jobbet, på en utekväll med vännerna eller bara för att uträtta ärenden.
Brun mockasin mot vit bakgrund.

En kompromiss mellan komfort och estetik

Om du letar efter bekväma och snygga skor har vi precis vad du behöver. Dessa ortopediska loafers har en förstärkt sula för extra stöd och stabilitet. De är idealiska för män som tillbringar mycket tid på fötterna eller som lider av fot-, knä- eller ryggsmärta. Dessutom ger de en elegant touch till alla outfits.

Ytterligare information

Material

Säsong

, , ,