Läckra plattformsloafers i läder för män
Casual loafers i syntetiskt läder med plattform för män
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Casual loafers i syntetiskt läder med plattform för män

1124,00kr

Kompatibel med alla dina outfits
Utmärkt hälstabilitet
Bra regntäthet
Utmärkt gångkomfort

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra casual loafers med plattform i syntetläder för män är ett elegant och bekvämt val för dem som vill lägga till en touch av casual sofistikering till sin garderob. Yttersulan i gummi är slitstark och utformad för att ge dig maximalt grepp.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Om du letar efter ett par bekväma, avslappnade och eleganta skor för att komplettera din garderob är våra casual loafers med plattform i syntetläder för män precis vad du behöver.
Dessa mångsidiga skor är perfekta för en avkopplande dag ute med vänner eller en klädd kväll.

Håller en plattform

Dessa kvalitetskor är tillverkade av syntetiskt läder och ger extra hållbarhet och en elegant, sofistikerad look.
Den klassiska silhuetten förstärks av en platåsula som ger skon en modern och trendig känsla. Plattformens höjd förbättrar också hållningen.

Läckra plattformsloafers i läder för män

Med snörning

Den tjocka platåsulan ger optimalt stöd och ökad stabilitet när du rör dig.
Våra casual platform loafers har snörning så att du kan justera loafern så att den passar dina fötter. Snörningen ger en extra touch till moccasinens design.
Dessa skor är perfekta för en mängd olika tillfällen.

Ytterligare information

Material

Säsong

, ,