Klassiska vita loafers i veganläder för män med grå bakgrund och Englands flagga
Klassiska vita loafers i syntetläder för män
-10% Kod RDA10 till 01/05/2024

Klassiska vita loafers i syntetläder för män

710,00kr

Ger en sofistikerad touch till alla outfits
Ger ett sofistikerat utseende av hög kvalitet
En ren, minimalistisk design
Mångsidiga skor

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra klassiska vita loafers i syntetläder för män är sinnebilden för elegans och tidlös stil. Dessa loafers är tillverkade av syntetläder av hög kvalitet och erbjuder ett miljövänligt alternativ utan att kompromissa med en sofistikerad look. Den ljusa vita färgen ger en fräsch, modern touch till alla outfits. Dessa mångsidiga loafers är perfekta för alla situationer, oavsett om det gäller ett formellt eller avslappnat tillfälle.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa loafers för män är tillverkade av syntetiskt läder av hög kvalitet och erbjuder ett miljövänligt alternativ utan att kompromissa med den sofistikerade looken. Den eleganta, minimalistiska designen ramar in det vita lädrets skönhet och ger alla outfits en sofistikerad touch. Dessa loafers är bekväma från första steget och har en dämpad innersula som formar sig perfekt efter foten och ger optimalt stöd hela dagen.”

Perfekt för dig!

Den oklanderliga finishen på dessa mockasiner syns i varje detalj. De noggranna sömmarna och den raffinerade finishen vittnar om exceptionellt hantverk. Det slitstarkaa syntetlädret gör dessutom att mockasinerna kommer att hålla i många år framöver. Förutom deras anmärkningsvärda estetiska överklagande är dessa mockasiner också djurvänliga. Genom att välja veganläder hjälper du dig till att skydda miljön och djurens välbefinnande, utan att offra din personliga stil.
Klassiska vita loafers i veganläder för män med grå bakgrund och Englands flagga
Klassiska vita loafers i veganläder för män med grå bakgrund och Englands flagga

Ger optimal grepp på alla underlag

Klassiska herrloafers är sinnebilden för elegans och tidlös stil. Den krispiga vita färgen ger en sofistikerad touch till alla outfits, oavsett om de är formella eller avslappnade. Loafers har en snörningslös design som gör dem lätta att ta på och av, samtidigt som de sitter bekvämt och säkert. Den slitstarka yttersulan i gummi ger optimalt grepp på alla underlag och gör att du kan gå stabilt och säkert.

Ytterligare information

Färg

Material

Säsong

,