Casual slip-on-loafers för män i vitt läder med träbotten
Vita loafers i syntetläder för män
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Vita loafers i syntetläder för män

591,00kr

Tillverkad med stor omsorg om detaljerna
En mjuk och len konsistens
Elegant och mångsidig
Bekväm och hållbar

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra vita loafers i syntetläder för herrar är det perfekta valet för moderna, eleganta män som söker både komfort och stil. Dessa loafers är tillverkade med exceptionell känsla för detaljer och är utformade för att ge en bekväm upplevelse hela dagen. Den eleganta, minimalistiska designen gör dem till en mångsidig sko för alla tillfällen.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Herrloafers är det perfekta valet för moderna män som söker den perfekta blandningen av stil och komfort. Dessa loafers är tillverkade med omsorg om detaljerna och har en elegant och tidlös estetik som kompletterar alla avslappnade eller halvformella outfits. Det vita lädret ger dessa loafers en raffinerad och sofistikerad look, samtidigt som de ger din look en fräsch och modern touch.”

En mjuk och len konsistens

Dessa mockasiner har inte bara en lyxig look utan är också mycket slitstarka. Den mjuka, släta texturen i konstläder ger en bekväm känsla så snart du tar på dig dem, medan den dämpade innersulan ger extra stöd för dina fötter. Den snörningsfria designen gör det enkelt att snabbt ta på och av loafers, vilket gör dem praktiska för upptagna män som vill spara tid utan att kompromissa med stilen.
Casual slip-on-loafers för män i vitt läder med träbotten
Casual slip-on-loafers för män i vitt läder med träbotten

En elegant och mångsidig look

Herrloafers är det perfekta valet för moderna män som vill ha en blandning av stil och komfort. Dessa loafers är tillverkade med omsorg om detaljerna och är utformade för att vara bekväma att bära hela dagen. Den snörningsfria designen gör dem lätta att ta på, vilket gör dem praktiska för män som har bråttom eller de som föredrar att undvika besväret med traditionella snören. Den vita läderfärgen ger mockasinerna en elegant och mångsidig look som passar till alla outfits, oavsett om de är vardagliga eller mer formella.

Ytterligare information

Färg

Material

Säsong

,