Vita loafers med tofs i lackat läder för män mot en grå bakgrund och en kvinna som håller loafers i sina händer
Vita tofsloafers i patent för män
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Vita tofsloafers i patent för män

1065,00kr

Bekväm och praktisk
Klassisk och tidlös design
Tillverkad med omsorg och kvalitet
Slitstark och lyxig

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra vita tofsloafers i patent för män är sinnebilden av elegans och förfining. Dessa mockasiner är omsorgsfullt tillverkade av högkvalitativt äkta läder och är utformade för att erbjuda optimal komfort samtidigt som de ger en touch av sofistikering till alla outfits. Den klassiska designen förstärks av subtila men eleganta detaljer.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Herrloafers är sinnebilden för klassisk stil och tidlös elegans. Den snörningsfria designen är både praktisk och elegant, vilket gör dem snabba och enkla att ta på. Dekorativa tofsarna på ovandelen ger en extra touch av charm och sofistikering, vilket gör dessa loafers till ett perfekt val för formella eller avslappnade tillfällen. Den ljusa vita färgen på patenten ger mockasinerna en lyxig och elegant look. De passar perfekt till en dressad outfit eller som kontrast till en mer avslappnad outfit.”

Komfort och kvalitet!

Dessa loafers är designade för att stå emot tidens tand och garanterar lång livslängd utan att kompromissa med stil eller komfort. Oavsett om det gäller ett affärsmöte, ett bröllop eller en utekväll med vännerna är dessa vita loafers med tofs i patent för män det perfekta valet för att komplettera din outfit med elegans och sofistikering. Vänd på huvudena och gör ett bestående intryck med dessa premiumloafers som kombinerar stil, komfort och exceptionell kvalitet.
Vita loafers med tofs i lackat läder för män mot en grå bakgrund och en kvinna som håller loafers i sina händer
Vita loafers med tofs i lackat läder för män mot en grå bakgrund och en kvinna som håller loafers i sina händer

En klassisk design

Herrloafers är sinnebilden för klassisk stil och tidlös elegans. Den snörningsfria designen är både praktisk och elegant, vilket gör dem snabba och enkla att ta på. Dekorativa tofsarna på ovandelen ger en extra touch av charm och sofistikering, vilket gör dessa loafers till ett perfekt val för formella eller avslappnade tillfällen. Den ljusa vita färgen på patenten ger mockasinerna en lyxig och elegant look. De passar perfekt till en dressad outfit eller som kontrast till en mer avslappnad outfit.

Ytterligare information

Färg

Material

Säsong

,