Ett par fötter i röda skor med vita sulor
Ortopediska kilklackar för kvinnor
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Ortopediska kilklackar för kvinnor

828,00kr

Bättre hållning och stöd
Bekväma skor
Kompatibel med alla dina outfits

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa ortopediska kilmockasiner för damer är utformade för optimal komfort och stil. Den kilformade sulan stabiliserar foten och korrigerar hållningen, lindrar ledvärk och förbättrar cirkulationen. Yttersulan ger dig bra grepp på marken, medan skons yttermaterial gör att du kan röra dig smidigt och flexibelt.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa mockasiner har en tjock, bekväm sula som stöder dina fötter och ger dem extra stabilitet. Förutom att vara funktionella har dessa mockasiner också en snygg design som garanterat kommer att piffa upp din garderob. Deras kilformade sula ger dig en ungdomlig och avslappnad look, medan deras ergonomiska form garanterar komfort hela dagen.”

En ortopedisk sko med stil

Våra ortopediska kilmockasiner är designade för att vara både bekväma och snygga. Deras kilformade sulor hjälper till att lindra fotsmärta genom att fördela kroppsvikten jämnt och absorbera stötar när du går. Dessutom ger dessa skor dig en naturlig hållning och bättre stöd varje dag, vilket hjälper dig att få en bättre kroppshållning från dag till dag.
Ett par fötter i röda skor med vita sulor
Ett par fötter i röda skor med vita sulor

Komfort med stil

Dessa mockasiner har en tjock, bekväm sula som stöder dina fötter och ger dem extra stabilitet. Förutom att vara funktionella har dessa mockasiner också en snygg design som garanterat kommer att piffa upp din garderob. Deras kilformade sula ger dig en ungdomlig och avslappnad look, medan deras ergonomiska form garanterar komfort hela dagen.

Ytterligare information

Material

Säsong

, ,