Show Filters

Mocka är ett ädelt material, tillverkat av slätt läder och varsamt bearbetat för att ge en sko som håller över tid och är motståndskraftig mot alla typer av väder. Våra herrloafers i mocka är perfekta att bära så snart de första strålarna av vårsol kommer och ger dig en elegant look. Våra skor är mycket bekväma att bära och kommer att bli dina sommarfavoriter. Du kommer att älska dem. Vänta inte med att göra ditt val på vår webbplats.

Hippa och avslappnade mocka loafers

Våra mocka loafers för män är särskilt populära och noggrant utvalda för dig. Män över hela världen älskar loafers. De är lika bekväma som sneakers och ersätter enkelt klassiska skor i eleganta outfits. Välj mocka loafers för män om du letar efter skor som är både eleganta och avslappnade!

Formen på loafers är känd för att ge elegans till din look under alla omständigheter. Oavsett om du bär kostymbyxor eller jeans kommer våra loafers i mocka att passa perfekt. Dessa skor anpassar sig till silhuetten och ger stil och klass som du inte kommer att tröttna på.

Det ädla materialet mocka för oss tillbaka till känslan av att ha hittat rätt sko för dig. Mycket bekväma och lätta att ta på, du kommer inte att kunna lämna dem när du väl har provat dem. Tassel loafers, som dennablå italienska modell med gummisulaeller som dennakamelfärgade modell, är perfekta exempel på eleganta skor att bära på stan eller till en ceremoni, till exempel. De är också idealiska för dig att bära på kontoret för att komplettera din arbetsoutfit. Du kommer att se att dessa klassiska modeller förfinar dina fötter och ger dig ett ankare i marken tack vare tjocka, skårade eller släta sulor.

Hur du bär mocka loafers för män

Vi rekommenderar att du bär mocka loafers för herrar med chinosbyxor, korta eller långa, eller linnebyxor, en skjorta och en lätt jacka för att fullända en avslappnad sommarlook. Få en trendig look genom att bära våra mocka loafers till kontoret med dennaklassiska diskreta modelli marinblå ko-mocka eller för dina kvällar ute med vänner med dennamodell med lyxiga detaljerlite mer båt-stil.

Båtmodellen är en loaferstil i mocka som är känd och uppskattad för sin komfort. Den ofta tjocka, halkfria gummisulan gör sig bra på alla underlag och håller länge. Genom att väljaden här typen av modellbehöver du inte byta skor varje år! Men var försiktig så att du inte faller i kitsch! Undvik att bära dina loafers med kläder som är för tajta och en blingad guldklocka, till exempel!

Mocka, ett raffinerat och känsligt material

Vet du var mocka kommer ifrån? Det material som kallas mocka är i själva verket ett klassiskt läder som har genomgått en behandling på baksidan (köttsidan) för att ge det ett velourutseende. Mocka är faktiskt klassiskt läder som behandlats annorlunda! Vi älskar den fina sammetsliknande looken på våra fötter, på väskor/handdukar eller till och med jackor.

En mängd fördelar med detta material

Förutom sin klassiska och tidlösa look, som den här modellen, som är mycket välkänd, har mocka följande fördelar: smidighet, på grund av sin relativa tunnhet är mocka i allmänhet mjukare och mer stretchigt än läder. I allmänhet gör detta mockaskor bekvämare än sina motsvarigheter i läder och möjliggör en snabbare inskolning.

På grund av sin komfort används mocka ofta till dressade skor och espadrilles. Det är också ett mycket smidigt material. På grund av sin sammetsstruktur är mocka ett mjukt material. Det är också därför det ofta används som foder i läderskor. Andningsförmågan är också mycket viktig på grund av den delvis porösa strukturen i lädret. På grund av sin tunnhet är mocka ett material som andas, perfekt för att hålla fötterna svala på sommaren.

Slutligen är hållbarheten mycket viktig. Mocka är ett organiskt material, bokstavligen designat av naturen. Med lite tur kan mockaprodukter hålla en hel livstid om de sköts på rätt sätt. Låt oss inte glömma att nämna att det också finns perfekt syntetisk mockaimitation som gör susen för många par skor.

Med eller utan strumpor?

Att vara barfota i sina loafers är en härlig känsla, men strumpor är naturligtvis tillåtet! Allt beror på tjockleken och längden på dina byxor och vädret. Om det är svalare ska du välja långa, tjocka byxor och matchande strumpor. Hur som helst kommer du att känna dig bekväm i dina mocka loafers.